A Milli Futbol Takımı, Galler maçı öncesi antrenman yaptı - Son Dakika
Spor

A Milli Futbol Takımı, Galler maçı öncesi antrenman yaptı

A Milli Futbol Takımı, Galler maçı öncesi antrenman yaptı

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Galler ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün Cardiff'te basına kapalı bir antrenman yaptı. Antrenmanda teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde taktik çalışmaları yapıldı. Antrenmanı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da izledi. Milli takım, maç öncesi Cardiff City Stadyumu'nda bir yürüyüş yapacak ve teknik direktör Montella ile futbolcu Cenk Özkacar basın toplantısı düzenleyecek.

20.11.2023 18:34

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Galler ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün Cardiff'te basına kapalı bir antrenman yaptı.

Ay-yıldızlılar, takım otelinde gerçekleştirilen video-analiz toplantılarının ardından saha çalışmaları için CAVC Cardiff Uluslararası Spor Kampüsü'ne geldi. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idmanda, ısınma hareketleri ve pas çalışması sonrasında Galler maçının taktiğine üzerinde duruldu.

A Milli Takım'ın bugünkü antrenmanını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da izledi.

Milliler, bugün TSİ 21.15'te maçın oynanacağı Cardiff City Stadyumu'nda bir yürüyüş yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile milli futbolcu Cenk Özkacar ise TSİ 20.45'te bir basın toplantısı düzenleyecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement