A Milli Erkek Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Erkek Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Ligi 1.ayak maçlarını hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor.

12.05.2012 15:26

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Ligi 1. ayak maçlarını hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor. Günde iki antrenman olarak planlanan kamp programı oyuncuları yorsa da takımda herkes tempodan memnun.

Genç ve deneyimli oyuncuların karışımı halindeki Milli Takım'da herkes birbirine yardımcı oluyor. Takımın tecrübelileri genç oyunculara hatalarını anlatıyor, onları yüreklendiriyor.

Kampla ilgili görüşleri dile getiren Milli oyuncu Emre Batur, çalışmaların çok iyi gittiğini, müthiş bir kamp ortamı yakaladıklarını söyledi. Batur, "Antrenörümüz Veljko Basic'in idmanları ağır ama bu bizi mutlu ediyor. Hocamız çok tecrübeli, her detayın üzerinde titizlikle duruyor. Müthiş çalışıyoruz. Avrupa Ligi maçlarına kadar bu tempoda çalışıp oradan final vizesi almak istiyoruz. Bu takımın bunu başaracak kapasitesi var. İlk maçlarımızı iple çekiyoruz. Önümüzdeki günlerin aydınlık olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

Türkiye, 4 ayak ve 1 final etabından oluşan ligde B Grubu'nda Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Hollanda ile karşılaşacak.

A Milli Takım kampında şu isimler yer alıyor: Berkan Bozan, Ali Berke Sağır, Burutay Subaşı, Emre Batur, Halil İbrahim Yücel, Gökhan Gökgöz, Murathan Kısal, Ahmet Pezük, Serkan Oğuz, Resul Tekeli, Emin Gök, Kemal Kıvanç Elgaz, Ramazan Serkan Kılıç, Ulaş Kıyak, Baturalp Burak Güngör, Koray Şahin, Sabit Karaağaç, Alperay Demirciler, Murat Yenipazar, Arslan Ekşi, Selçuk Keskin, Erhan Dünge, Sinan Cem Tanık. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Erkek Voleybol Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement