7 hakemin mesleğine son verilebilir! İşte Kulüpler Birliği toplantısından çıkan 3 kritik madde - Son Dakika
Spor

7 hakemin mesleğine son verilebilir! İşte Kulüpler Birliği toplantısından çıkan 3 kritik madde

Kulüpler Birliği, MHK'da radikal değişiklikler için harekete geçti. Dün yapılan toplantıdan sonra Ağaoğlu yaptığı açıklamada, TFF Başkanı Nihat Özdemir'le görüşüleceğini söylemişti. Kulüpler Birliği'nin Özdemir'e sunacağı 3 maddelik taslakta, sezon sonunda 7 hakemin mesleğine son verilmesi talebi en dikkat çeken madde oldu.

07.10.2021 16:21  Güncelleme: 16:25

MHK gündemiyle toplanan Kulüpler Birliği'nin aldığı kararlarla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'le yapılacak görüşmede, hakem kararları ve MHK'nın yapısının masaya yatırılacağı öğrenilirken, 3 maddelik bir taslak sunulacak.

HAKEM ATAMASI TÜM ÜYELERİN BELİRLEMESİ İLE YAPILSIN

Sabah'ın haberine göre; Kulüpler Birliği'nin masasındaki taslak ortaya çıktı. 3 maddeden oluşan taslak şöyle:

  • MHK içerisinde bir değişime gidilsin, sürekli başkan değişimi bir sonuç getirmiyor, MHK kendi içerisinde köklü bir çözüm bulsun.
  • Nihai çözüm bulunana kadar MHK'nın hakem atama sistemi olan üçlü hakem atama yerine tüm üyelerin belirlemesi ile hakem ataması yapılsın. (Üçlü hakem atamasına göre; hakem görevlendirmelerini sadece 3 MHK üyesi yapıyor)
  • Sezon sonu itibariyle içerlerinde üst düzey hakemlerin de yer aldığı 7 hakemin, hakemliğine son verilsin.
7 hakemin mesleğine son verilebilir! İşte Kulüpler Birliği toplantısından çıkan 3 kritik madde

Son Dakika Spor 7 hakemin mesleğine son verilebilir! İşte Kulüpler Birliği toplantısından çıkan 3 kritik madde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Sevgili: En başta ali palabıyik,abdülkadir bitigen,yaşar kemal ugurlu acilen gitmeli eyyamcı hakemler. 10 2 Yanıtla
  • Mehmet Sevgili: Türkiyede futbol bitmiştir. 9 0 Yanıtla

Advertisement