5. Orman Koşusu" - Karabük - Son Dakika
Spor

5. Orman Koşusu" - Karabük

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Koşudan detayları Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzunsoy'un konuşması Karabük Orman İşletmesi tarafından Orman Haftası dolayısıyla organize edilen Orman Koşusu'nun 5'incisi yapıldı.

22.03.2016 19:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Koşudan detayları

Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzunsoy'un konuşması Karabük Orman İşletmesi tarafından Orman Haftası dolayısıyla organize edilen Orman Koşusu'nun 5'incisi yapıldı.

Çamlık Koşu Parkuru'nda, il genelindeki okullarda eğitim gören öğrencilerin katılımıyla 3 kategoride gerçekleştirilen 2 bin metrelik koşuda takım olarak yıldız kızlarda Esentepe, yıldız erkeklerde Kalealtı ve genç erkeklerde Çelik-İş ortaokulları birincilik elde etti.

Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalarda, fenalaşan bazı sporcular baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kendilerine gelen sporcular, arkadaşları ve antrenörlerinin yardımıyla parkur alanından ayrıldı.

Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzunsoy, her yıl yaptıkları ve geleneksel hale getirdikleri koşuda, çocukları genç ve dinamik tutmak, doğa sevgisiyle kalpleri donatılmış gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Konuşmanın ardından, yarışmalarda dereceye giren takımlara kupa, sporculara ise madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

5. Orman Koşusu" - Karabük
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 5. Orman Koşusu' - Karabük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement