3Gen Holding Elazığspor, Karşıyaka deplasmanında şanssızlığını kırmak istiyor - Son Dakika
Spor

3Gen Holding Elazığspor, Karşıyaka deplasmanında şanssızlığını kırmak istiyor

3Gen Holding Elazığspor, Karşıyaka deplasmanında şanssızlığını kırmak istiyor

3Gen Holding Elazığspor, hafta sonu oynayacağı Karşıyaka deplasmanında dış saha şanssızlığını sonlandırmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor deplasmanında aldığı galibiyetle son deplasman zaferine imza atan Elazığspor, bu sezon dış sahada henüz galibiyet alamadı. Ligdeki ilk galibiyetini Silifke Belediyespor maçıyla alan takım, Amasyaspor FK ve Turgutluspor deplasmanlarında berabere kaldı ve Ergene Velimeşespor'a yenildi.

25.10.2023 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu Karşıyaka deplasmanına gidecek olan 3Gen Holding Elazığspor, dış saha şanssızlığını da kırmak istiyor. 3Gen Holding Elazığspor, son deplasman galibiyetine geçtiğimiz sezon Eskişehirspor deplasmanında imza atmıştı.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden 3Gen Holding Elazığspor, 8. haftada lider Karşıyaka'nın konuğu olacak. Ligdeki ilk galibiyetine 6. haftada iç sahada oynadığı Silifke Belediyespor maçıyla imza atan bordo-beyazlılar, dış sahada ise henüz galibiyet alamadı. Son galibiyetine geçtiğimiz sezonun 33. haftasında Eskişehirspor deplasmanında aldığı 6-3'lük skorla ulaşan bordo-beyazlılar bu sezon ise deplasman maçlarından 2 beraberlik, 1 yenilgiyle ayrıldı. Sırasıyla Amasyaspor FK (0-0) ve Turgutluspor (1-1) deplasmanlarından beraberliklerle ayrılan 3Gen Holding Elazığspor, Ergene Velimeşespor'a ise 1-0 yenildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 3Gen Holding Elazığspor, Karşıyaka deplasmanında şanssızlığını kırmak istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement