24 Ülkeden Trabzon'a Gelen Sporcular Hatıra Ormanı Oluşturdu - Son Dakika
Spor

24 Ülkeden Trabzon'a Gelen Sporcular Hatıra Ormanı Oluşturdu

24 Ülkeden Trabzon\'a Gelen Sporcular Hatıra Ormanı Oluşturdu

Trabzon’da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’na katılan ülkeler olimpiyat köyünde fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

25.06.2014 17:24

Trabzon'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'na katılan ülkeler olimpiyat köyünde fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

Trabzon'da 21 Haziran'da başlayan ve 28 Haziran'da sona erecek olan Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'na katılan 24 ülkenin temsilcileri ve sporcuları Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Doğu Karadeniz Öğrenci Yurdu'ndaki olimpiyat köyünde zeytin ve söğüt fidanı dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, etkinlikle birlikte Trabzon'da unutulmayacak bir imza bıraktıklarını belirtti. Pala, "Dünyanın çeşitli ülkelerinden Trabzon'a gelen öğrenciler burada artık birer eser bırakıyor. Kaynaşma, barış ve kardeşlik noktasında bugün birer fidan diktiler. Bu Dünya Okul Sporları adına ilk defa gerçekleştirilen bir organizasyondur. Bu anlamda Hentbol Dünya Şampiyonası Trabzon'da çok güzel izler bıraktı" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 24 Ülkeden Trabzon'a Gelen Sporcular Hatıra Ormanı Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement