2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak - Son Dakika
Spor

2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun\'dan Start Alacak

Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

19.04.2024 16:15

"2024 Türkiye Offroad Şampiyonası" Samsun'dan start alacak.

Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın hazırlık toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

TOSFED Sportif Kurul Üyesi Metin Yılmaz'ın şampiyona hakkında sunum gerçekleştirdiği toplantıda şampiyona hazırlıkları ve detayları değerlendirildi. Şampiyona toplam 7 yarıştan oluşacak. Birinci ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. 38 farklı ilden 2 bin kişilik grup katılacak.

14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenecek olan şampiyona yurt içi ve yurt dışından binlerce sporseveri bir araya getirecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement