2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı Düzenleyecek Kent Açıklanıyor - Son Dakika
Spor

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı Düzenleyecek Kent Açıklanıyor

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları\'nı Düzenleyecek Kent Açıklanıyor

TMOK Başkanı Erdener: "Ümit ediyorum ve inanıyorum ki, İstanbul mutlu sona kavuşan aday kent olsun" UEFA Asbaşkanı Erzik: "Dört dörtlük bir sunumdu" Milli tenisçi Büyükakçay: "Herkes çok iyi bir sunum olduğunu söyledi "

07.09.2013 18:46

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenleyecek kentin açıklanmasına saatler kala Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve milli tenisçi Çağla Büyükakçay, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Uğur Erdener, iyi bir sunum yaptıklarını belirterek, "Artık ekip olarak görev yapıldı. Şimdi oylamayı beklemek durumundayız. Ümit ediyorum ve inanıyorum ki, İstanbul mutlu sona kavuşan aday kent olsun. İlk kez İstanbul bu kadar ümitli" diye konuştu.

İstanbul'un sunumunun dört dörtlük olduğunu aktaran Şenes Erzik ise şunları ifade etti:

"Sunumlar bir ölçüde etkili. Fakat Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) toplantılarında, genel kurulları da bir hayli etkili oluyor, son vurgu olduğu için. Yapacaklarımızı, yaptıklarımızı birbirine birleştirerek anlattık. O da çok iyiydi bence. Gerçekleri anlattık. Konuşmacıların hepsi aynı şeyi anlattı. Dolayısıyla boş hayaller kurulmadı. Çok gerçekçi bir sunumdu. En çok beğendiğim tarafı o. Bugüne kadar belki vurgulanmamış bölgesel faktörler vurgulandı. Onların da etkili olacağı inancındayım. Yalnız siyasi faktörler değil bölgenin sosyal faktörleri de vurgulandı. Dört dörtlük bir sunumdu."

Çağla Büyükakçay da yapılan sunumu herkesin çok beğendiğini vurgulayarak, "Benim gördüğüm kadarıyla herkes çok iyi bir sunum olduğunu söyledi. Bu bizim için çok önemli. Hepsi İstanbul'u daha önce yaptığımız sunumlardan biliyorlar. Artık çok iyi olduğumuzu gördüler. Herkesin enerjisi hakikaten çok iyiydi" şeklinde konuştu. - Buenos Aires

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı Düzenleyecek Kent Açıklanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement