20 yıl sonra yeniden! Zeljko Obradovic, Partizan'a döndü - Son Dakika
Spor

20 yıl sonra yeniden! Zeljko Obradovic, Partizan'a döndü

Fenerbahçe Beko'yla dillere destan başarılar kazanan başantrenör Zeljko Obradovic'in Partizan'la 3 yıllık anlaşma imzaladığı iddia edildi. 20 yıllık aranın ardından Sırp ekibine geri dönen tecrübeli hocaya geniş bir bütçe verilmeyeceği belirtildi. Fenerbahçe'den sonra başka takım çalıştırmayan ve uzun zamandır parkelerden uzak olan Obradovic'in gelecek günlerde Partizan tarafından duyurulması bekleniyor.

20.06.2021 10:01  Güncelleme: 10:14

Avrupa basketbolunun efsane koçlarından Zeljko Obradovic, Sırbistan ekibi Partizan'a geri dönüyor. Sırp basının haberine göre; deneyimli antrenör 3 yıl boyunca Partizan'ı çalıştıracak.

ESKİ İHTİŞAMLI GÜNLERE GERİ DÖNDÜRECEK

Haberin detayında; Zeljko Obradovic'in basketbol oynadığı ve ilk başantrenörlük yaptığı Partizan ile tekrar basketbola geri döndüğü belirtildi. Zeljko Obradovic'in çok geniş bir bütçeyle çalışmayacağı da kaydedildi. Partizan Başkanı Ostoja Mijailovic ve Sportif Direktör Zoran Savic'in Partizan'ı Obradovic ile birlikte eski ihtişamlı günlerine geri döndürmek için büyük bir operayon başlatacağı da belirtildi. Kurir Sport'tan Predrag Gajic'in imzaladığı habere göre; Obradovic ile el sıkışıldı ve önümüzdeki günlerde sadece sözleşmeyi imzalayarak formaliteyi tamamlayacak.

20 yıl sonra yeniden! Zeljko Obradovic, Partizan\'a döndü

Son Dakika Spor 20 yıl sonra yeniden! Zeljko Obradovic, Partizan'a döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement