'2 Gol Atıp Puan Kaybetmemiz Enteresan' - Son Dakika
Spor

'2 Gol Atıp Puan Kaybetmemiz Enteresan'

\'2 Gol Atıp Puan Kaybetmemiz Enteresan\'

Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe'ye 3-2 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Turgay Karslı, "Hiç gol atmadan puan alan bir takımın bugün 2 gol atıp puan kaybetmesi enteresan." dedi.

09.12.2017 17:25

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe maçının  82. dakikasında hakem Ali Şansalan tarafından tribüne gönderildiği için  karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına Turgay Karslı katıldı.
Karslı, ligde bundan önceki 4 maçta gol atamadıklarına değinerek, "Hiç  gol atmadan puan alan bir takımın bugün 2 gol atıp puan kaybetmesi enteresan.  Oyuncularımızı kutluyorum, son dakikaya kadar mücadele ettiler. Hakemler  konusunda Malatyaspor'un nedense mağduriyeti var. Bu hafta genç bir arkadaşımızla  bunu yaşadık. Bu genç veya tecrübeli fark etmiyor." diye konuştu
Göztepe cephesi
Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligde son 4 haftada 3 maçı  deplasmanda oynadıklarını anımsattı.
Son 4 maçta 10 puan hedefini gerçekleştirdiklerini aktaran Tuna,  Malatya'da önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
Galip geldikleri maçta pas yüzdelerinin çok düşük olduğunu vurgulayan  Tuna, şöyle konuştu:
"Konsantrasyonumuzla sahadaki hakimiyeti sağladık. Bu da maçı  kazandırdı. Yeni Malatyaspor'un kullandığı uzun toplar bizi geri çekti.  Taraftarlara teşekkür etmek lazım, iki taraf için de. Maçın önüne geçen en iyi  olay bu. Maçı kazanmamız bizim açımızdan önemliydi. Hedefi olan bir takımın bunu  daha ileri taşıması bizim için önemli."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor '2 Gol Atıp Puan Kaybetmemiz Enteresan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement