1461 Trabzon-Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon-Manisaspor Maçının Ardından

1461 Trabzon-Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 16.haftasında, 1461 Trabzon kendi evinde Manisaspor'a 3-1 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3-1 kazandıkları maçı taraftarlara armağan ettiklerini...

08.12.2013 17:44

PTT 1. Lig'in 16. haftasında, 1461 Trabzon kendi evinde Manisaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3-1 kazandıkları maçı taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Kazanmanın kendileri için önemli olduğunu belirten Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Üst sıradaki takımların kazandığı haftada zor bir deplasmanda kazanarak Manisa'ya dönmek bizim için çok önemliydi. Rakibimiz iç sahada hiç kaybetmemişti. Çok kaliteli oyunculardan oluşan bir takımları var. Bugün çok iyi takım savunması yaptık. Çok iyi topa sahip olduk. Deplasmanda takımım çok iyi mücadele etti. Bunu sürekli hale getirdikçe takım için çok önemli oluyor. 9 maçlık bir seri oldu. 6 galibiyet 3 beraberlik bu bizde bir baskı, stres oluşturmuyor. Aksine özgüven olarak geri dönüyor. Bu beni çok mutlu ediyor. Önümüzdeki hafta çok önemli bir maç oynayacağız. Kazanma alışkanlığını Manisa'da da geliştirmemiz gerekiyor. Hafta sonu oynayacağımız Balıkesirspor maçına tüm taraftarımızı bekliyorum. Yarından itibaren bu maça hazırlanacağız. Bu maçı taraftarımıza armağan ediyorum" dedi.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu ise iyi mücadele ettiklerini ama maçı kazanamadıklarını vurgulayarak, "Gerçekten iyi mücadele ettik. Söylenecek çok şey var, ama hakeme değinmeden geçemeyeceğim. 40 metreden bir korneri nasıl gördü, nasıl verdi onu sorgulamak ve düşünmek gerekiyor. Bunun dışında oyuncularımın gösterdikleri yüksek performanstan dolayı memnunuz. Bundan sonra daha iyi şeyler yapmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Maçın hakemi Hüseyin Göçek'in yanlış kararlar verdiğini savunan 1461 Trabzon'un tecrübeli futbolcusu Oktay Demircan, "Öncelikle hak etmediğimiz bir yenilgi aldığımızı düşünüyorum. İlk yarı maça iyi başlayamadık, ama ikinci yarı maçın kontrolü tamamen bizim elimizdeydi. Hakem sağ olsun kararlarını hep karşı taraftan kullandı. Hakem yarım metre içeride olan bir topa korner verdi. Manisasporlu futbolcuların yoğun etkisi altında kalarak korner verdi. Biz o pozisyonda gol yedik. Maçı ne zaman çevirsek hakem araya giriyor. Deplasmanda da içeride de aynı oluyor. Bize genç olduğumuz için mi bu yapılıyor yoksa bizi her seferinde ezmeye mi çalışıyorlar? Her maçta hakem hataları yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon'un genç futbolcusu Alim Öztürk ise, ikinci yaru çok baskılı oynadıklarını ifade ederek, "Çok güzel gol attık. Hakemi hep ön plana atmak istemiyorum ama böyle bir hata yapılamaz. Görmediği bir pozisyonda korneri verdi. Çok iyi bir şekilde çalışarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon-Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement