YKS kaldırılacak mı? YÖK Başkanı açıkladı - Son Dakika
Soğuk Haber

YKS kaldırılacak mı? YÖK Başkanı açıkladı

YKS kaldırılacak mı? YÖK Başkanı açıkladı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin üniversite sınavlarının kaldırılacağı yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, şu anda böyle bir çalışmanın gündemde olmadığını belirtti. Ancak Cumhurbaşkanı'nın bir talimatı olursa alternatif çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

21.06.2023 21:06  Güncelleme: 22:19

YÖK Başkanı Erol Özvar, Bahçeli'nin sözlerinin hatırlatılması üzerine Özvar, "Şu anda bu konuda herhangi bir hazırlığımız yok. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bizlere bir talimatı olursa, biz bu konuda çalışabiliriz" ifadelerini kullandı. Peki, YKS kaldırılacak mı? Üniversite sınavı kaldırılıyor mu?

ÜNİVERSİTE SINAVI KALDIRILIYOR MU?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasının hatırlatılması üzerineüniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin bir çalışmanın şu an gündemde olmadığını belirterek, "Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bizlere bir talimatı olursa biz bu konuda çalışabiliriz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bu konuda bir iradesi olursa, sınavlar konusunda alternatif çalışmalar yapabiliriz" dedi.

YKS kaldırılacak mı? Üniversite sınavı kaldırılıyor mu?

Son Dakika Soğuk Haber YKS kaldırılacak mı? YÖK Başkanı açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement