Yalı Çapkını 36. Bölüm Fragmanı Çıktı mı? Sezon Finali Ne Zaman? - Son Dakika
Soğuk Haber

Yalı Çapkını 36. Bölüm Fragmanı Çıktı mı? Sezon Finali Ne Zaman?

Yalı Çapkını 36. Bölüm Fragmanı Çıktı mı? Sezon Finali Ne Zaman?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi bu hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek. Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak haberimizde izleme linki paylaşılacak. Son bölümde neler yaşandı? Seyran'ın kararı ne olacak? Detaylar haberimizde.

05.06.2023 20:52  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALI ÇAPKINI 36.BÖLÜM FRAGMAN! Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi bu hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, her Cuma seyirciyi ekrana kilitliyor. Son bölümüyle sosyal medyaya damga vuran Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından dizinin 36.bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte, Yalı Çapkını 36.bölüm 1.fragman izleme linki!

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Seyran'ı Ferit'ten koparan Kazım, soluğu Seyran'la beraber Saffet Ağalarda alır. Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin'i çok endişelendiren bir hamlede bulunur. Ferit, Tarık'ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Tarık ise bu reste Orhan'a gözdağı vererek karşılık verir. Sonrasında ise Seyran'ın geceyi Ferit'le geçirdiğini öğrenince Seyran'a kendisini Kazımlara geri götürmeyi teklif eder. Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir ve Seyran'a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran ise hiç beklemediği birinin ziyaretinden sonra önemli bir karar verir.

YALI ÇAPKINI 36.BÖLÜM FRAGMANI!

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Star Tv'de yayınlanan dizi, bu hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek. Yalı Çapkını 36.bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Yalı Çapkını 36. Bölüm Fragmanı Çıktı mı? Sezon Finali Ne Zaman? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement