Samsun'da Okullar Tatil mi? 5 Haziran'da Okul Var mı, Yok mu? - Son Dakika
Soğuk Haber

Samsun'da Okullar Tatil mi? 5 Haziran'da Okul Var mı, Yok mu?

Samsun\'da Okullar Tatil mi? 5 Haziran\'da Okul Var mı, Yok mu?

Samsun'da yağışların etkisini göstermesiyle birlikte öğrenciler ve veliler tarafından sorgulanan konulardan biri olan Samsun'da okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor. Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada bugün okullar tatil değil.

05.06.2023 07:56  Güncelleme: 08:27

Samsun'da okullar tatil mi, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Yağışların birçok ilde etkisini göstermesi ile birlikte en çok merak edilen ve öğrenciler başta olmak üzere birçok kişi tarafından arama motorlarında sorgulatılan konular arasında yer alıyor. Öğrenciler ve veliler resmi açıklamalar ile birlikte Samsun okullar tatil mi? Sorusuna yanıt aramakta. Peki, Samsun'da okullar tatil mi? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı? 13 Haziran bugün Samsun'da okul var mı, yok mu?

SAMSUN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Geçtiğimiz hafta sağanak yağış nedeniyle selin vurduğu Samsun, bir kez daha aynı kabusu yaşıyor. Sel nedeniyle caddeler göle dönerken sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Ordu istikametinde ise heyelan meydana geldi. Şiddetli yağış ve sel nedeniyle İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde okullar tatil edildi.

Son Dakika Soğuk Haber Samsun'da Okullar Tatil mi? 5 Haziran'da Okul Var mı, Yok mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Buda geçer Yahu: Samsunda okullar neden tatil değil.valilik görmuyirmu ortalıği. 0 0 Yanıtla

Advertisement