Maviye Sürgün Defne Kimdir? Gerçek Adı Ne? Canlandıran Oyuncu Kim? - Son Dakika
Soğuk Haber

Maviye Sürgün Defne Kimdir? Gerçek Adı Ne? Canlandıran Oyuncu Kim?

Maviye Sürgün Defne Kimdir? Gerçek Adı Ne? Canlandıran Oyuncu Kim?

Başrollerinde Damla Sönmez ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Maviye Sürgün dizisinde Defne Boz karakteri merak konusu oldu. Defne Boz, alımlı, zeki, ne istediğini bilen, neşeli ve renkli bir kadındır. Ayrıca profesyonel bir dolandırıcıdır. Olaylar karşısında sakin ve soğukkanlıdır. En zor durumda bile 'buradan nasıl kurtulurum' diyerek hesap yapar.

12.06.2023 21:55  Güncelleme: 21:56

Başrollerinde Damla Sönmez ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Maviye Sürgün yeni bölümüyle seyircisiyle buluştu. Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin karakterleri araştırılan konular arasında yer alıyor. Maviye Sürgün dizisinde yer alan Defne karakteri merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Defne Boz araştırılmaktadır. Peki, Maviye Sürgün Defne kimdir? Maviye Sürgün Defne gerçek adı ne? Maviye Sürgün Defne Boz karakterini kim canlandırıyor? Detaylar haberimizde...

MAVİYE SÜRGÜN DEFNE KİMDİR?

Maviye Sürgün dizisinde Defne Boz, alımlı, zeki, ne istediğini bilen, neşeli ve renkli bir kadındır. Ayrıca profesyonel bir dolandırıcıdır. Olaylar karşısında sakin ve soğukkanlıdır. Çünkü derde, belaya çocukluğundan beri alışkındır. En zor durumda bile "buradan nasıl kurtulurum" diyerek hesap yapar.

MAVİYE SÜRGÜN DEFNE GERÇEK ADI NE?

Show Tv'nin yeni dizisinde Maviye Sürgün'de Defne Boz karakterini Damla Sönmez canlandırmaktadır.

Son Dakika Soğuk Haber Maviye Sürgün Defne Kimdir? Gerçek Adı Ne? Canlandıran Oyuncu Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement