Kısmet Dizisi İlk Fragmanı Yayınlandı: Oyuncular ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar - Son Dakika
Soğuk Haber

Kısmet Dizisi İlk Fragmanı Yayınlandı: Oyuncular ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar

Kısmet Dizisi İlk Fragmanı Yayınlandı: Oyuncular ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar

Fox Tv'de yayınlanacak olan Kısmet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Cem Gelinoğlu, Özge Azacar ve Cenan Adıgüzel'in yer aldığı dizi için kesin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin konusu ise mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile komşusu Melike'nin kavuşamama hikayesi olarak belirtiliyor.

05.06.2023 18:45  Güncelleme: 18:46

Oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Özge Azacar ve Cenan Adıgüzel'in yer aldığı Kısmet dizisine ait ilk fragman yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu. Peki, Kısmet dizisi ne zaman başlayacak? Kısmet hangi kanalda yayınlanacak? Kısmet dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

KISMET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kısmet dizisinin oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Lale Mansur, Özge Azacar, Cenan Adıgüzel, Arif Pişkin, Kerem Kupacı ve Serdar Orçin isimleri yer almaktadır.

KISMET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Kısmet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kısmet dizisinin fragmanında "Yakında" yazısı yer almaktadır. Dizinin kesin yayın tarihi hakkında henüz bilgi yer almamaktadır.

KISMET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike'nin 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesi...Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da "Kısmet" değildir.

Son Dakika Soğuk Haber Kısmet Dizisi İlk Fragmanı Yayınlandı: Oyuncular ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement