Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek evlendi - Son Dakika
Soğuk Haber

Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek evlendi

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından Cihan Şimşek, Sinem Şimşek ile görkemli bir törenle evlendi. Düğüne ünlü isimler de katıldı. Alina Boz ve Burak Can, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Sosyal medyada eğlenceli anları paylaşıldı.

25.06.2023 16:40  Güncelleme: 16:41

Cihan Şimşek evlendi mi? Cihan Şimşek kiminle evleniyor? gündeme geliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından Cihan Şimşek, evlendi mi, kiminle evleniyor merak ediliyor. Cihan Şimşek evlendi mi? Cihan Şimşek kiminle evleniyor? soruları araştırılıyor. Cihan Şimşek evlendi mi? Cihan Şimşek kiminle evleniyor? Detaylar haberimizdedir…

CİHAN ŞİMŞEK EVLENDİ Mİ?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından Cihan Şimşek, Sinem Şimşek ile görkemli bir törenle evlendi. Dizi ekibi başta olmak üzere ünlü isimler düğüne akın etti.

CİHAN ŞİMŞEK KİMİNLE EVLENİYOR?

Düğüne katılan isimlerin arasında Alina Boz, Miray Daner, Burak Can, Yiğit Koçak, Halit Özgür Sarı, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı, Lizge Cömert, Helin Kandemir, ve Aslı Mavitan gibi birçok isim vardı. Çiftin nikah şahitliğini yapan isimlerin arasında ise Alina Boz ve Burak Can da vardı. Gece boyunca çılgınlar gibi eğlenen oyuncuların eğlenceli anları da sosyal medyada paylaşıldı.

Cihan Şimşek evlendi mi? Cihan Şimşek kiminle evleniyor?
Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek evlendi

Son Dakika Soğuk Haber Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement