Gülcemal Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicilerle Buluşuyor - Son Dakika
Soğuk Haber

Gülcemal Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicilerle Buluşuyor

Gülcemal Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicilerle Buluşuyor

Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Gülcemal dizisi her Perşembe yeni bölümleriyle FOX TV'de yayınlanıyor. Gülcemal 8. bölüm canlı izleme linki araştırılan konular arasında yer alıyor. Son bölümde yaşananlar merak konusu olurken, Gülcemal Deva'yı kaçırır ve beklenen özür dilenecek midir yoksa yolları sonsuza kadar ayrılacak mıdır? Yeni bölüm FOX TV'de saat 20.00'da yayınlanacak.

01.06.2023 19:47

Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal dizisi her Perşembe izleyicisiyle buluşuyor. Gülcemal dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosu yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Gülcemal dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından, Gülcemal 8.bölüm canlı izle! Gülcemal yeni bölüm izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, 1 Haziran Gülcemal canlı izleme linki!

GÜLCEMAL SON BÖLÜM NE OLDU?

Hem Armağan'ı hem Deva'yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu. Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal'in gelip onu bulacağına inanmaktadır. Aradan geçen bir ay boyunca Gülcemal gelmez. Geçen günler içinde Mert ve Gülendam ilişkinin temelleri iyice sağlamlaşmıştır. Gülendam dünyanın en dürüst insanı olduğu kocasına bebeği kaybettiğini söylemeye karar verir. Ancak onu şok bir haber beklemektedir. Mert'in geçmişini kurcalayan Vefa onun eski nişanlısının Deva olduğunu öğrenir ve büyük bir ikilemin içine düşer. Deva'nın Gara'ya açtığı telefondan sonra Gülcemal kapıya dayanır. Ancak Deva onunla konuşmak istemez. Ve Gülcemal Deva'yı kaçırır. Bir aydır beklenen özür dilenecek midir? Yoksa ikisinin yolları sonsuza kadar ayrılacak mıdır?

GÜLCEMAL 8.BÖLÜM CANLI İZLE!

Gülcemal dizisinin yeni bölümü araştırılan konular arasında yer alıyor. Gülcemal dizisinin yeni bölümü FOX TV'de saat 20.00'da yayınlanmaktadır.

Son Dakika Soğuk Haber Gülcemal Dizisi Yeni Bölümüyle İzleyicilerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement