Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman hangi kanalda? Getafe - Atletico Madrid maçı şifresiz mi? Getafe - Atletico Madrid maçı hakemi kim? - Son Dakika
Soğuk Haber

Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman hangi kanalda? Getafe - Atletico Madrid maçı şifresiz mi? Getafe - Atletico Madrid maçı hakemi kim?

Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman hangi kanalda? Getafe - Atletico Madrid maçı şifresiz mi? Getafe - Atletico Madrid maçı hakemi kim?

La Liga'nın 2. haftasında Getafe ile Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Getafe - Atletico Madrid maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor.

15.08.2022 11:31  Güncelleme: 11:54

Bu hafta heyecanla beklenen müsabakada Getafe ve Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Getafe - Atletico Madrid maçı şifresiz mi? Getafe - Atletico Madrid maçı hakemi kim? Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı.

GETAFE - ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Getafe - Atletico Madrid, La Liga maçı, 15-08-2022 Pazartesi günü saat 20.30'da oynanacak.

GETAFE - ATLETİCO MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Getafe - Atletico Madrid La Liga maçı S Sport kanalından yayınlanacak.

GETAFE - ATLETİCO MADRİD MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Getafe - Atletico Madrid maçını izlemek için S Sport kullanıcısı olmalısınız.

Son Dakika Soğuk Haber Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman hangi kanalda? Getafe - Atletico Madrid maçı şifresiz mi? Getafe - Atletico Madrid maçı hakemi kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement