Fenerbahçe Başkan Adayları Kim? Ali Koç'un Yerine Kim Gelecek? - Son Dakika
Soğuk Haber

Fenerbahçe Başkan Adayları Kim? Ali Koç'un Yerine Kim Gelecek?

Fenerbahçe Başkan Adayları Kim? Ali Koç\'un Yerine Kim Gelecek?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, aday çıkması durumunda olağanüstü genel kurula gideceğini açıkladı. Taraftarlar ise iş insanı Sadettin Saran'ın aday olmasını istiyor. Radyo Gol'e konuşan Ozan Balaban ise aday olmayacağını belirtti.

06.06.2023 21:39

5 sezondur hedeflediği şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'tan bir açıklama geldi. Ali Koç, aday çıkması durumunda olağanüstü genel kurula gideceğini açıkladı. Fenerbahçe başkan adayları kim? Ali Koç'un yerine kim gelecek?

FENERBAHÇE BAŞKAN ADAYLARI KİM?

Taraftar, Sadettin Saran'ı İstiyor:

Sosyal medyada ısrarla Ali Koç'u istifa etmeye çağıran taraftarlar, kafalarındaki adayı da açık yüreklilikle söyledi. Birçok taraftar, iş insanı Sadettin Saran'ın seçimlerde aday olmasını istedi.

Bir organizasyonda gençlerle buluşan ünlü iş insanı Sadettin Saran, genç taraftarın "Fenerbahçe'nin gidişatından memnun değilim" demesi üzerine "Ben gelince düzelecek" cevabını verdi. Saran'ın bu sözlerinden sonra salonda alkış koptu.

Ozan Balaban aday olacak mı:

Radyo Gol'e konuşan Balaban, başkan adaylığı konusunda, "Öyle bir düşüncem ve isteğim yok. Basın dahil kimseyle de görüşmedim. Zaten Ali Bey ve diğer yönetici arkadaşların bir yıl daha süresi var. İnşallah seneye şampiyon olacak kadroyu kurarlar." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Soğuk Haber Fenerbahçe Başkan Adayları Kim? Ali Koç'un Yerine Kim Gelecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement