Ekonomist Yalçın Karatepe Fox Tv Çalar Saat programına konuk oldu - Son Dakika
Soğuk Haber

Ekonomist Yalçın Karatepe Fox Tv Çalar Saat programına konuk oldu

Ekonomist Yalçın Karatepe Fox Tv Çalar Saat programına konuk oldu

Ekonomist Yalçın Karatepe, Fox Tv Çalar Saat programına konuk oldu. Karatepe'nin kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Karatepe, Malatya doğumlu olup A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu ve New Orleans Üniversitesi'nde finans alanında doktora yaptı. Şu anda SBF'de öğretim üyesi olarak çalışmaktadır ve farklı televizyon kanallarında ekonomi ve siyaset konulu programlara konuk olarak katılmaktadır.

19.06.2023 09:50  Güncelleme: 09:53

Yalçın Karatepe Yalçın Karatepe Fox Tv Çalar Saat programına konuk oldu. Canlı yayınabağlanan Ekonomist Yalçın Karatepe kaç yaşında, kimdir ve nereli olduğu araştırılıyor. FOX Çalar Saat konuğu Yalçın Karatepe kimdir? Yalçın Karatepe Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! FOX Çalar Saat konuğu Yalçın Karatepe kimdir? Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

YALÇIN KARATEPE KİMDİR?

1964 yılında Malatya'da doğdu. A. Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi ( Mülkiye ) İktisat bölümünden 1986 yılında mezun oldu. New Orleans Üniversitesi'nde finans alanında doktora eğitimini tamamladı. SBF'de öğretim üyesi (Prof. Dr.) olarak çalışıyor. 2012-2015 yılları arasında Mülkiye'de dekanlık yapmıştır. Farklı televizyon kanallarında ekonomi ve siyaset konulu programlara konuk olarak katılmaktadır.

Son Dakika Soğuk Haber Ekonomist Yalçın Karatepe Fox Tv Çalar Saat programına konuk oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement