CS2 ne zaman çıkacak? Counter Strike 2 ne zaman açılacak? - Son Dakika
Soğuk Haber

CS2 ne zaman çıkacak? Counter Strike 2 ne zaman açılacak?

CS2 ne zaman çıkacak? Counter Strike 2 ne zaman açılacak?

Counter Strike'ın beklenen devam oyunu Counter Strike 2, Valve tarafından resmi olarak duyurulduktan sonra CS2 ne zaman açılacak? Counter Strike 2 ne zaman çıkacak? sorularına yanıt arandı. Yıllardır milyonlarca oyuncunun tutkulu bir şekilde oynadığı bu efsanevi oyun, yenilenen özellikleri ve geliştirilmiş deneyimiyle oyun severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Counter Strike 2'de hangi özelliklerin yenilendi?

07.06.2023 10:59

CS2 ne zaman çıkacak, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Valve, Counter Strike 2'nin çıkışını duyurmasıyla büyük yankı uyandırdı. Oyun severler, bu efsanevi serinin devamı niteliğindeki oyunla yenilenen haritalar, geliştirilmiş efektler ve daha birçok yenilikle heyecan dolu bir deneyim yaşayacak.

COUNTER STRIKE 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Counter Strike serisinin hayranları için müjdeli bir haber var: Counter Strike 2 yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Counter Strike 2'nin çıkış tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da, oyunun geliştirme süreci hızla ilerliyor.

Oyunun yapımcıları, geliştirme aşamasında büyük bir özen ve titizlikle çalışıyor. Bu nedenle oyunun yaz sonuna doğru herkese açılması bekleniyor. CSGO'nun 22 Mart Çarşamba günü resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Counter-Strike 2'nin 2023 yazında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

CS 2 YENİ ÖZELLİKLERİ

CS:GO'nun Steam'deki güncelleme dosyaları içerisinde "csgo2" adlı dosyanın bulunmasının ardından Counter-Strike 2'nin Mart ayında piyasaya sürüleceğine dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaları sonlandıracak açıklamayı ise CS:GO, Twitter hesabından yaptı.

Counter-Strike 2, CS deneyiminin her sistemine, her içeriğine ve her parçasına yönelik bir revizyondur. İlk olarak, sis bombalarından bahsedelim:" sözlerine yer verdi.

Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi

COUNTER STRIKE 2 ÖZET DUYURU

  • Test aşaması
  • Sis bombalarında iyileştirmeler
  • Tick Rate ne olursa olsun aynı hızda tepki
  • Değişen ve güncellenen haritalar
  • Source 2 araçları
  • CSGO envanteriniz CS2'ye aktarılacak
  • Yüksek çözünürlüklü grafikler
  • Ortam efektleri
  • Arayüzde geliştirmeler
  • Doğru sesler

Sis bombaları artık çevresiyle etkileşime geçen; ışığa, silah atışlarına ve patlamalara tepki gösteren dinamik hacimsel nesnelere dönüştürülürken Counter-Strike 2'nin oynanış videosunda çok bir değişiklik fark edilmedi.

Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi

"Her Counter-Strike karşılaşmasının en önemli kısmı? Ateş ve hareket. Counter-Strike 2'de tıklama oranlarının ötesine geçiyoruz:"

Counter-Strike'daki haritaların oyunun özü olduğunu söyleyen CSGO, Counter-Strike 2'deki haritaların her yönden geliştirilmekte olduğunu da açıkladı.

Twitter'dan oyun hakkında bilgi vermeye devam eden CSGO, Counter-Strike 2'de silahlarınızdan susturucuyu çıkarmak için bir tuş ataması yapıldığını bildirdi.

COUNTER STRIKE 2 SINIRLI TESTE NASIL KATILINIR?

Ayrıca Counter-Strike 2'nin sınırlı testinin bugün başladığını da bildirdiler ve Counter-Strike 2'ye giden yol bazı CS:GO oyuncularının katılabileceği Counter-Strike 2 sınırlı testiyle başlıyor. Bu test süresince, Counter-Strike 2 herkese sunulmadan önce oyunun bazı özelliklerindeki hata ve sorunlar tespit edilip düzeltilecek.

Oyuncular, Counter-Strike 2 Sınırlı Testi için, Valve resmi sunucularındaki son oynama süresi, güven faktörü ve Steam hesabı konumu dahil (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) Counter-Strike 2 geliştirme ekibi tarafından önemli görülen bir dizi faktöre göre seçilir.

OYNANIŞ

Sis artık oyun içindeki diğer olaylarla etkileşime geçebiliyor ve bu da yeni fırsatlara zemin hazırlıyor. Mermiler ve patlayıcı el bombalarıyla sisi kısa süreliğine yararak bir görüş alanı oluşturabilir ya da sisin kapladığı alanı farklı bir yöne doğru ittirebilirsiniz.

SİS BOMBALARI

Sis artık açık kapı aralıklarından ve kırık pencerelerden sızacak, merdivenlerde yukarı aşağı hareket edecek, ayrıca uzun koridorlarda genişleyecek ve diğer sislerle birleşecek.

Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Counter-Strike 2'de sis parçacıkları birleşik aydınlatma sistemiyle birlikte çalışarak daha gerçekçi ışık ve renklerin gösterilmesine olanak sağlıyor.

TICK RATE

Counter-Strike sunucularındaki Tick Rate'ler hakkında da şu sözlere yer verildi:

"Tick rate artık hareket etmek, ateş etmek veya bomba atmak için önemli değildir.

Alt frekans güncellemeleri (sub-tick) Counter-Strike 2'deki en önemli değişikliktir. Önceden, sunucu dünyayı yalnızca ayrık zaman aralıklarında (tick'ler) değerlendiriyordu. Counter-Strike 2'nin güncellenen alt frekans mimarisi sayesinde sunucular artık bir hareketin başladığı, ateş edildiği veya el bombasının atıldığı ânı tam olarak bilmektedir.

Sonuç olarak tick rate ne olursa olsun, hareketleriniz ve atışlarınız aynı hızda tepki verecek ve el bombalarınız her zaman aynı şekilde yere düşecektir."

HARİTALAR

Yeniden tasarlanan haritalar, Source 2 araçlarından ve görüntü işleme özelliklerinden tam anlamıyla faydalanacak şekilde sıfırdan oluşturuldu.

Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi
Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Bu haritalar daha gerçekçi materyal, ışıklandırma ve yansıma üreten fizik tabanlı görüntü işleme sistemi de dâhil olmak üzere yeni Source 2 ışıklandırmasını kullanır.

Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi

CSGO ENVANTERİNİZ CS2'YE AKTARILACAK

Tüm CS:GO envanteriniz, Counter-Strike 2'de de sizinle olacak. Önceden toplamış olduğunuz öğeleri tutmanın yanı sıra bu öğeler Source 2'nin ışıklandırma ve materyal geliştirmeleriyle çok daha güzel görünecek.

Eski modelleri ve kaplamaları desteklemeye ek olarak tüm stok silahlar yüksek çözünürlüklü modellerle güncellendi, ayrıca bazı silah kaplamaları da bu yeni modellerden olumlu yönde etkilendi.

SES İYİLEŞTİRMESİ

Counter-Strike 2 sesleri fiziksel çevreyi daha iyi yansıtmaları, daha belirgin olmaları ve oyun durumunu daha iyi yansıtmaları amacıyla yeniden düzenlendi.

Counter-Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Counter Strike 2, oyunseverlere bir dizi yeni özellik sunacak. Grafiklerin geliştirilmesi, daha gerçekçi bir oyun deneyimi sağlayacak. Ayrıca, yeni haritalar, silahlar ve oyun modlarıyla birlikte, oyunculara daha fazla seçenek sunulacak. Counter Strike 2, birinci oyunun temellerini koruyarak, yeni özelliklerle oyunseverlere daha fazla eğlence ve rekabet sunmayı hedefliyor.

Counter Strike'ın hayranları tarafından merakla beklenen serinin bir sonraki oyunu Counter-Strike 2'nin ne zaman çıkacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. CSGO'nun dosyalarında bulunan "csgo2.exe" dosyasının ardından oyunun geleceğine dair iddialar paylaşıldı. Peki, CSGO 2 ne zaman çıkacak? Counter-Strike 2 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

CSGO 2 ne zaman çıkacak? Counter-Strike 2 çıkış tarihi!
CSGO 2 ne zaman çıkacak? Counter-Strike 2 çıkış tarihi!

Son Dakika Soğuk Haber CS2 ne zaman çıkacak? Counter Strike 2 ne zaman açılacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement