CHP'nin yeni MYK üyesi Tahsin Tarhan kimdir? - Son Dakika
Soğuk Haber

CHP'nin yeni MYK üyesi Tahsin Tarhan kimdir?

CHP\'nin yeni MYK üyesi Tahsin Tarhan kimdir?

CHP'de yapılan değişiklik sonrası yeni MYK üyeleri belli oldu. Tahsin Tarhan da bu üyeler arasında yer aldı. Peki Tahsin Tarhan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

05.06.2023 14:54

Tahsin Tarhan kimdir? Tahsin Tarhan kaç yaşında, nereli? soruları merak ediliyor. 14 Mayıs seçimleri sonrası değişime giden CHP'de geçtiğimiz hafta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantı sonucu tüm MYK üyeleri istifa etmişti. CHP'de yeni MYK üyeleri belli oldu. MYK üyesi olan Tahsin Tarhan kimdir? Tahsin Tarhan kaç yaşında, nereli?

TAHSİN TARHAN KİMDİR?

Tahsin Tarhan (d. 15 Nisan 1964, Gümüşhane), Türk politikacı.

30 Mart 2014 seçimlerinde partisinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan adayı oldu ancak seçimi İbrahim Karaosmanoğlu'na karşı kaybetti.

Tarhan 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Kocaeli milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde CHP tarafından ikinci sıradan Kocaeli milletvekili adayı gösterildi ve seçildi. İyi düzeyde İngilizce bilen Tarhan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Son Dakika Soğuk Haber CHP'nin yeni MYK üyesi Tahsin Tarhan kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement