Ben Bu Cihana Sığmazam 33.bölüm CANLI YAYIN! 30 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam CANLI İZLE! - Son Dakika
Soğuk Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam 33.bölüm CANLI YAYIN! 30 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam CANLI İZLE!

Ben Bu Cihana Sığmazam 33.bölüm CANLI YAYIN! 30 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam CANLI İZLE!

Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izleme linki araştırılan konular arasında yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm canlı izleme linki!

30.05.2023 19:12

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından, Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, 30 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izleme linki!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM NE OLDU?

Azra, Cezayir ve Ateş arasındaki gerilim hattında Kayıkçıyla olan bağlantısını inkar eder. Cezayir kimseye söylemediği gizli bir planla Azra'yı serbest bırakır. Azra'nın evine Ateş'i yollar ve her tarafın incelenmesini izler. Azra'nın evinden gelen dosyalar arasında sürpriz bir fotoğrafla karşılaşır. Cezayir fotoğraftaki kişinin Kayıkçı olma ihtimali üzerine düşünmeye başlar.

Tatavlalı, Orhan'ın öldüğünü öğrenir. Cezayir'i zor durumda bırakmak için suçu onun üzerine atar. Orhan'ın ölümü ortaya çıkınca Melike ve Azamet zor duruma düşer. Bu durumdan kurtulmak için hayatlarıyla ilgili riskli bir karar alıp geri dönüşü olmayan bir yola girerler. Tatavlalı usulsüz yoldan kazandığı paraları yurtdışına kaçırması için Mişon'u görevlendirir. Tatavlalı paraların yerine ulaşmadığını anlayınca Mişon'un Cezayir'le hareket ettiğini anlar. Paralarını kurtarmak için baskına giden Tatavlalı para yerine daha değerli bir şey bulur.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM CANLI İZLE!

Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izleme linki araştırılıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ben bu Cihana Sığmazam yeni bölümü saat 20.00'da ATV'de canlı olarak yayınlanacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Ben Bu Cihana Sığmazam 33.bölüm CANLI YAYIN! 30 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam CANLI İZLE! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement