Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı İzle! - Son Dakika
Soğuk Haber

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. İzleyiciler, yeni bölümde neler olacağını merak ediyor ve Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı izleme linkini araştırıyor. Son bölümde Alparslan'ın Ermeni Prensliğiyle ittifak yapması için Kürige ile evlilik hususunda görüşmesi ve Seferiye'nin tepkisi konu edildi. Yeni bölümde ise Alparslan Ani Seferi'ne yürüyecek ve Diyojen ile Leon onu durdurmaya çalışacak. Ancak Alparslan, Ani burçlarına Selçuklu sancağını asacak ve Ani, Türk'ün olacak. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

12.06.2023 22:47  Güncelleme: 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı İZLE! Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir. 60. Bölümüyle izleyicisiyle buluşan Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm fragman izleme linkini araştırmaya başladı. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı izle! Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümde neler olacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM NE OLDU?

Alparslan, Selçuklu'nun Ermeni Prensliğiyle ittifak yapması için Kürige ile evlilik hususunda görüşmüştü. Kürige evliliğe sıcak bakmıştı, kızı Luiza'nın da rızası olursa bu işin gerçekleşebileceğini söylemişti.Seferiye, Alparslan'ın Ermeni Prensliğine yaptığı ziyaretten dolayı kahrolmuş ve sarayı terk etmişti. Seferiye, Alparslan'ın Luiza ile evliliğine rıza göstermeyecek ama Selçuklu'nun istikbali için bağrına taş basıp oturacak. Alparslan, Seferiye'nin bu durumu karşısında onun karşısına çıkıp Seferiye ile konuşacak.

Alparslan bütün meselelerini halledip Ani Seferinin hareket emrini verecek ve Ani'ye yürüyecek. Diyojen, Alparslan'ı durdurmak için hamlelerini harekete geçirecek. Leon ise bu mücadeleden mahrum kalmamak ve tekrar Kayzerin gözüne girebilmek için hapisten kaçmanın yollarını arayacak. Leon, Alparslan'ı durdurmak isteyecek fakat ne Diyojen ne de Leon Alparslan'ı durdurabilecektir. Alparslan gözünü diktiği Ani burçlarına Selçuklu sancağını asacak ve Ani, Türk'ün olacak

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 60.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.bölüm fragmanı araştırılıyor. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanı İzle! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement