Aile Destek Ödemesi Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ne Zaman Yatacak? - Son Dakika
Soğuk Haber

Aile Destek Ödemesi Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ne Zaman Yatacak?

Kurban Bayramı'nda yatacak olan Aile Destek Programı bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar yatacağı merak ediliyor. Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,5 milyar TL ödeme yapıldı. Hanelere gelirlerine göre 850 TL – 1.250 TL arasında sağlanan destek programı, Temmuz ayına kadar devam edecek. Bayram ikramiyesi de aylık ödeme listeleri çerçevesinde merkezi olarak yapılacak ve son ödeme 2023 yılı Haziran ayında gerçekleştirilecek.

26.06.2023 15:13

Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Aile destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? sorularına yanıt aranıyor. Kurban Bayramı'nda yatacak olan bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar yatacağı merak ediliyor. Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Aile destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? gündeme geliyor. Aile destek ödemesi bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Aile destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Detaylar haberimizdedir…

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Vatandaşlar haziran ayı Aile Destek Programı ödeme sorgulamalarını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,5 milyar TL ödeme yaptıklarını bildirdi. Türkiye Aile Destek Programı'ndan 3,5 milyon hanenin yararlandığını ve hanelere gelirlerine göre 850 TL – 1.250 TL arasında sağlanıyor. Aile destek programı, bakanlık tarafından yapılan son açıklamaya göre Temmuz ayına kadar devam edecek. Aile destek programının uzatılacağı yönünde henüz herhangi bir bilgi yer almıyor.

AİLE DESTEK BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Programı ödemeleri, aylık olarak hazırlanan ödeme listeleri çerçevesinde merkezi olarak yapılmaktadır. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelere ilişkin bilgi veren Bakan Göktaş, "Programımızın başlangıcından bu yana hanelerimize sağladığımız destek tutarı 35 milyar TL'yi aştı" dedi.

Aile Destek Ödemesi Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ne Zaman Yatacak?

Son Dakika Soğuk Haber Aile Destek Ödemesi Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ne Zaman Yatacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement