15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? - Son Dakika
Soğuk Haber

15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

15 Temmuz\'da toplu taşıma ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İstanbul'da İETT, Metrobüs, Marmaray, Şehir Hatları ve özel halk otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verecek. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti, tüm gün boyunca geçerli olacak ve herhangi bir belgeye gerek olmadan kullanılabilecek.

15.07.2023 07:01

Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak resmi tatil 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? Merak ediliyor. Resmi tatillerde genelde toplu taşımaların ücretsiz olması nedeniyle 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? Sorusu araştırılıyor. Gözler konu hakkında yapılan açıklamalara çevrildi. Peki, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? 15 Temmuz otobüsler, metro, tramvay ücretsiz mi, bedava mı?

15 TEMMUZ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de yer almakta olan Cumhurbaşkanı Kararı ile topluma taşıma ücretsiz oldu. Alınan yeni kararlara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Cumartesi günü Marmaray ve İzban seferleri ile Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşıma ücretsizdir. Bu kapsamda, İstanbul'da İETT, Metrobüs, Marmaray, Şehir Hatları ve özel halk otobüsleri ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

Ücretsiz toplu taşıma hizmeti, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm gün boyunca geçerlidir. Bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir belgeye gerek yoktur. Vatandaşlar, toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabilirler.

Son Dakika Soğuk Haber 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement