Kahkahanın Fragmanı - Son Dakika
Sinema

Kahkahanın Fragmanı

Kahkahanın Fragmanı

Başrollerini Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın Paylaştığı 'Eyvah Eyvah 2'nin Fragmanı Yayınlandı.

04.12.2010 10:57  Güncelleme: 11:08

Geçen sezonun seyirci tarafından en beğenilen sinema filmleri arasında yer alan, başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın oynağı "Eyyvah Eyvah" filminin devamı olan "Eyyvah Eyvah 2" 7 Ocak 2011'de vizyona giriyor.

BKM Film'in yapımcılığında, Hakan Algül'ün yönettiği "Eyyvah Eyvah 2" bu kez Çanakkale, Bozcaada ve Geyikli'de farklı bir macerayla sürüyor.

Senaryosu yine Ata Demirer'in kaleminden çıkan devam filminde, ilk filmde olduğu gibi Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan yer alıyor.

Seyircinin çok sevdiği Hüseyin ve Firuzan'a bu kez birbirinden eğlenceli karakterleriyle Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Şener Kökkaya, Selçuk Uluergüven ve Murat Serezli de eşlik ediyor.

Babasını da, babasını bulma macerasında kendisine ablalık eden Firuzan'ı da alıp Geyikli'ye dönen Hüseyin Badem'in artık tek amacı var: Müjgan'a açılmak! Ama seyircinin çok iyi bildiği gibi, Hüseyin bela aramasa da bela gelip onu bulur!

"EYYVAH EYVAH 2" kahkaha garantisi ile 7 Ocak 2011'de beyazperdede!!!

Filmin Konusu:

Serinin birinci filminde, babası Ali Rıza Şeker'i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır; o da Geyikli'deki sevdalısı hemşire Müjgan'a kavuşmak ve Firuzan ablasının hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan'ın kalbini kazanmak.

Can dostu Firuzan ablası, babası Ali Rıza Şeker ve terzi Ramiz ile beraber Geyikli'ye yola çıkan Hüseyin, bu serüvende de hayatının Eyyvah Eyvah zamanlarını Firuzan ile paylaşacak.

Babası Ali Rıza Şeker ve dostu Firuzan'la birlikte Müjgan'a koşan Hüseyin'i bu filmde de ilk filmdeki gibi bir çok sürpriz beklemektedir.

Hüseyin'in yolunu gözleyen dedesi ve ninesinin, yıllar sonra çıkıp gelen baba Ali Rıza Şeker'in ve diğer kahramanların yeni hikayesini bize yine klarnet anlatacak.

FiLMiN KÜNYESi:

BKM FiLM

YAPıMCı: NECATi AKPıNAR

SENARYO: ATA DEMiRER

YÖNETMEN: HAKAN ALGÜL

OYUNCULAR:

DEMET AKBAĞ

ATA DEMiRER

ÖZGE BORAK

SALiH KALYON

TANJU TUNCEL

TARıK ÜNLÜOĞLU

AYŞE NiL ŞAMLıOĞLU

MERAY ÜLGEN

SELÇUK ULUERGÜVEN

ŞENER KÖKKAYA

BiCAN GÜNALAN

Teoman KUMBRACıBAŞı

MURAT SEREZLi

ŞEHSUVAR AKTAŞ

HANDE DANE

CANER ALKAYA

OKAN ÇABALAR

ALiCAN YÜCESOY

kostüm

FUNDA BÜYÜKTUNALıOĞLU

saç&makyaj

NERiMAN KARDEŞ

kurgu

MUSTAFA GÖKÇEN

müzik

FAHiR ATAKOĞLU

SERKAN ÇAĞRı

sanat yönetmeni

TURAL POLAT

görüntü yönetmeni

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Sinema Kahkahanın Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement