Hesaplaşma Filmi - Son Dakika
Sinema

Hesaplaşma Filmi

Hesaplaşma Filmi

Hesaplaşma filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Hesaplaşma filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

19.10.2016 17:15

Christian Wolff (Affleck) sayıları insanlardan daha fazla seven bir matematik dahisidir.Küçük bir kasabada bir yeminli mali müşavirlik ofisi kisvesi altında, dünyanın en tehlikeli örgütlerinden bazılarının serbest muhasebeciliğini yapmaktadır. Ray King (J.K. Simmons) yönetimindeki Hazine Bakanlığı Suçla Mücadele Birimi’nin Christian’ın etrafındaki çemberi daraltması üzerine, Christian portföyüne yasal bir müşteri alır: Robot üretimi yapan yüksek teknolojili bu şirketteki bir muhasebe memuru (Anna Kendrick) hesaplarda milyonlarca dolarlık bir tutarsızlık bulmuştur. Fakat Christian defterleri didik didik edip gerçeğe yaklaştıkça, artan şey ölü bedenlerin sayısı olur.

Yönetmen: Gavin O'Connor

Senaryo: Bill Dubuque

Oyuncular: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, Cynthia Addai-Robinson, John Lithgow, Jean Smart, Andy Umberger, Alison Wright, Jason Davis, Robert C. Treveiler, Mary Kraft, Seth Lee, Jake Presley, Izzy Fenech, Ron Prather, Susan Williams, Fernando Chien , Alex Collins, Tait Fletcher

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: The Accountant

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 128 dk.

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 28.10.2016

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Hesaplaşma Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement