Doubles Vies Filmi - Son Dakika
Sinema

Doubles Vies Filmi

Doubles Vies Filmi

Doubles Vies filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Doubles Vies filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.12.2018 15:54

Doubles Vies, değişen dünyaya ayak uydurmaya çalışan bir yayımcı ve yazarın hikayesini anlatıyor. Başarılı bir yayımevi yöneticisi olan Alain, yıllarıdır ünlü yazar Leonard ile birlikte çalışmaktadır. Leonard, yeni bir kitap hazırlığı içerisindedir. Ancak yayıncılık dünyası büyük bir değişim içerisindedir. Hızla değişen ekonomik dünya, yayıncılıkta da bir dönüşüm yaratmış, yayıncılıkta dijital bir döneme geçilmiştir. Alain ve Leonard bir yandan dijital dönüşümün edebiyat dünyası üzerindeki etkileri ile uğraşıp devrime ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da girdikleri orta yaş krizinin getirdikleri ile boğuşur.

Yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Hayalet Hikayesi inden tanıdığımız Olivier Assayas’in yönetmen koltuğunda oturduğu in başrollerini Juliette Binoche, Guillaume Canet ve Vincent Macaigne paylaşıyor. Yönetmenin senaryosunu da kaleme aldığı in kadrosunda Nora Hamzawi, Christa Théret, Pascal Greggory, Sigrid Bouaziz, Nicolas Bouchaud gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Olivier Assayas

Senaryo: Olivier Assayas

Oyuncular: Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Macaigne, Christa Théret, Nora Hamzawi, Pascal Greggory, Laurent Poitrenaux, Sigrid Bouaziz, Lionel Dray, Nicolas Bouchaud , Antoine Reinartz, Aurélia Petit, Violaine Gillibert, Jean-Luc Vincent , Laetitia Spigarelli, Stéphane Roger, David Blot, Jeanne Candel, Olivia Ross, Jean-François Auguste, Benjamin Bellecour , Raphaël Neal, Karine Henry, Arnaud Allain, Mathilde Dromard, Pamela Shaik, Fred Lalaurette, Emmanuelle Vergne, Franck Féry, Giulia Camerini, Iara Cernich, Antonin Brehier

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Doubles Vies

Yapımcı Firma: CG Cinéma

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 108 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 15.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Doubles Vies Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement