Çapraz Hayatlar Filmi - Son Dakika
Sinema

Çapraz Hayatlar Filmi

Çapraz Hayatlar Filmi

Çapraz Hayatlar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Çapraz Hayatlar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

14.10.2014 15:11

Paul (Sean Connery) ve Hannah (Gena Rowlands): İleri yaşlarında birçok değişimi yaşamakta olan çok iyi bir çift. Ancak Hannah evliliklerinin 40. yılında Paul'un bir maceraya atıldığını keşfeder. 25 yıl sonra bu gerçekle başa çıkmayı öğrenmeye çalışacaktır... Keenan (Ryan Philippe) ve Joan (Angelina Jolie): Paul ve Hannah'nın hayal bile edemediği karışık bir dünyada dostluk arayan iki kitap müdavimi genç bir çiftir. Dış görünüşleri ne kadar düzgünse de güvensizlikleri yüzeyin hemen altındadır... Trent (John Stewart) ve Meredith (Gillian Anderson): Biri yalnız bir tiyatro yönetmeni ve diğeri ise yalnız bir mimar. Doğal bir kimyaya sahip ikili... Gracie (Madeline Stowe) ve Roger (Anthony Edwards): Öykümüzün en komik çifti. Birbirlerini aldatmaktadırlar. Hemen her akşam otel odalarında gizli randevuları vardır... Hugh (Dennis Quaid): Akşamlarını barlarda kendisini dinleyecek herhangi birine fantastik hikayeler anlatarak geçiren biri...

Bağlantıları ne olabilir?

Daha fazla ipucu vermeksizin yönetmenimizin mükemmel canlandırılmış karakterleri nasıl zekice biraraya getirdiğini soluksuz izleyeceksiniz.

Yönetmen: Willard Carroll

Senaryo: Willard Carroll

Oyuncular: Madeleine Stowe, Gillian Anderson, Gena Rowlands, Sean Connery, Angelina Jolie

Filmin Türü: Komedi, Drama, Romantik,

Orijinal Adı: Playing by Heart

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 1998

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Çapraz Hayatlar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement