Battle Of The Sexes Filmi - Son Dakika
Sinema

Battle Of The Sexes Filmi

Battle Of The Sexes Filmi

Battle of the Sexes filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Battle of the Sexes filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

29.09.2017 08:55

1973 yılında oynanan dünyanın bir numarası Billie Jean King ile eski şampiyon Bobby Riggs arasındaki tenis maçı tarihe “The Battle of the Sexes” olarak geçti. Bu muhteşem maç tüm zamanların en çok izlenen spor müsabakası oldu. Zamanın ruhunu yakalayıp, cinsiyet ayrımcılığı üzerine dünya çapında bir gündem yaratan bu müsabaka, aynı zamanda femisint hareketi de teşvik etti.

Medyanın baskısı altında olan King ve Riggs, kort dışında çok daha kişisel ve kompleks sorunlarla uğraşıyorlardı. Eşinin de desteğiyle kurumlara karşı eşit ödemeler için savaşan King, aynı zamanda kendi cinsiyetiyle ilgili de boğuşmalar yaşıyordu. Bu arada Riggs de mirası ve şöhretini, eski zamanlardaki ihtişamını tekrar yaşamak için riske atıyordu. Billie ve Bobby birlikte; tenis kortlarının çok ötesine geçen ve dünyanın dört bir yanında erkeklerle kadınlar arasındaki tartışmaları canlandıran bir kültürel gösteriye hizmet ettiler.

Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Senaryo: Simon Beaufoy

Oyuncular: Emma Stone, Steve Carell, Andrea Riseborough, Elisabeth Shue, Bill Pullman, Chris Parnell, Alan Cumming, Martha MacIsaac, Eric Christian Olsen, Sarah Silverman, Natalie Morales, Jessica McNamee, Austin Stowell, Mark Harelik, Wallace Langham, Agnes Olech, Mickey Sumner , Enuka Okuma

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Battle of the Sexes

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İngiltere, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 161 dk.

Vizyon Tarihi: 24.11.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Battle Of The Sexes Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement