Karabağlar Belediyesi Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi'nde Kısırlaştırma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Sağlık

Karabağlar Belediyesi Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi'nde Kısırlaştırma Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabağlar Belediyesi Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi\'nde Kısırlaştırma Çalışmalarına Devam Ediyor

Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Uğur Mumcu Parkı içinde bulunan Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi'nde kısırlaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Karabağlar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda randevu ile getirilen sahipsiz kediler kısırlaştırılıyor. Ayrıca Karabağlar Belediyesi, ilçe sınırları içindeki vatandaşlara randevu alarak sahipsiz kedilerin steril bir ortamda kısırlaştırılmasını sağlama imkanı sunuyor. Üçyol Hayvan Kısırlaştırma Merkezi, Uğur Mumcu Parkı içerisinde bulunması ve ulaşım merkezlerine yakın olması nedeniyle hayvanseverler tarafından tercih edilen bir nokta haline gelmiştir. Ayrıca Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Nazım Hikmet ve Uzundere Hayvan Sağlığı merkezlerinde de hafta içi mesai saatlerinde kısırlaştırma işlemlerine devam etmektedir.

18.09.2023 09:31

Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün Uğur Mumcu Parkı içinde bulunan Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi'nde kısırlaştırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Karabağlar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda randevu ile getirilen sahipsiz kediler kısırlaştırılıyor.

Karabağlar Belediyesi ilçe sınırları içinde vatandaşlar, "https://kbweb2.karabaglar.bel.tr/InoApp/vet/User" adresinden randevu alarak, sahipsiz kedilerin steril bir ortamda kısırlaştırılmalarını sağlayabiliyor. Uğur Mumcu parkı içerisinde bulunan Üçyol Hayvan Kısırlaştırma Merkezi ana arterlere ve ulaşım merkezlerine yakın olması nedeniyle hayvanseverler tarafından en çok tercih edilen noktaların başında geliyor.

Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi'nin dışında Nazım Hikmet ve Uzundere Hayvan Sağlığı merkezlerinde de kısırlaştırma işlemleri hafta içi mesai saatlerinde devam ediyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Karabağlar Belediyesi Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi'nde Kısırlaştırma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement