Gazzeli Kanser Hastaları Bilkent Şehir Hastanesi'ne Sevk Edildi - Son Dakika
Sağlık

Gazzeli Kanser Hastaları Bilkent Şehir Hastanesi'ne Sevk Edildi

Gazzeli Kanser Hastaları Bilkent Şehir Hastanesi\'ne Sevk Edildi

Türkiye ile Mısır'ın koordineli çalışmaları sonucunda Mısır'ın El Ariş kentinden, askeri kargo uçağı ile Ankara Esenboğa Havalimanı'na getirilen Gazzeli 27 kanser hastası ve beraberlerindeki 13 refakatçi, burada hazır bekletilen ambulanslarla Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İlk hasta nakli gerçekleştirildi.

16.11.2023 02:44  Güncelleme: 02:47

GAZZELİ KANSER HASTALARI BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ'NE SEVK EDİLDİ

Türkiye ile Mısır'ın koordineli çalışmaları sonucunda Mısır'ın El Ariş kentinden, askeri kargo uçağı ile Ankara Esenboğa Havalimanı'na getirilen Gazzeli 27 kanser hastası ve beraberlerindeki 13 refakatçi, burada hazır bekletilen ambulanslarla Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Esenboğa Havalimanı'ndan konvoy halinde hareket eden ambulanslar, saat 01.40'ta hastaneye giriş yaptı. Önceden yapılan hazırlıklar çerçevesinde doktorlar tarafından hastaların ilk kontrolleri yapıldı. Ardından tedavilerine devam edileceği servislere alındı.

İLK HASTA NAKLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gerçekleştirilen hasta transferi, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sürecinde Mısır dışında gerçekleştirilen ilk uluslararası hasta sevki olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Gazzeli Kanser Hastaları Bilkent Şehir Hastanesi'ne Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement