Chicco,Hem Bebeğinizi Hem de Sizi Mutlu Edecek - Son Dakika
Sağlık

Chicco,Hem Bebeğinizi Hem de Sizi Mutlu Edecek

Chicco,Hem Bebeğinizi Hem de Sizi Mutlu Edecek

Kışa Hazırlık Başladı..Termometre Hediyeli Buhar Makinesi"Fırsatını Kaçırmayın

08.11.2010 21:44  Güncelleme: 21:45

Hem bebeğinizin hem de sizin sağlığınız için,bulunduğunuz ortamın nem seviyesi çok önemlidir. Kış ayları süresince ,ev içinin ısıtılması nem seviyesini büyük ölçüde azaltarak boğaz ağrısına,öksürmeye veya burun tıkanmasına yol açabilir.

Doğru nem seviyesini korumak,zararlı bakterilere ve kirletici tozlara karşı daha fazla korunma sağlayarak,burnun mukoza zarının ve solunum yollarının doğal korunma fonksiyonlarını muhafaza etmeye yardımcı olur.Bulunduğunuz ortamda nem oranını doğru seviyeye getirmenizde en büyük yardımcınız "Buhar Makineleri"'dir.

Chicco Buhar Makineleri,bebeğinizin ve sizin bulunduğunuz ortamda sağlıklı nefes almasına yardımcı olacak, ılık veya soğuk buhar çıkışı sağlayan ,birden fazla model seçeneğine sahiptir.

Chicco Buhar makineleri, %45 e varan indirimli fiyatlarıyla ve Easy Touch Termometre hediyeli olarak ,tüm yetkili Chicco satış noktalarında satışa sunuluyor.Stoklarla sınırlı olan bu kampanya fırsatı kaçırmayın.

Bir yandan kış hazırlıklarınızı yaparken,diğer yandan yaz sezonu sonunun avantajlarını da yaşayın.

Güneş Gözlükleri'nde Sezon Sonu fırsatını yakalayarak bebeğinizi mutlu edin...

Yazdan kalma son günlerin yaşandığı şu günlerde,bebeğinize, tüm Chicco mağazaları ve bayilerinde geçerli olan %30 indirimli, sevimli ve şık modellere sahip ,erkek ve kız çocuklarına özel olarak tasarlanmış Chicco güneş gözlüğü hediye ederek ,sezon sonu indirim keyfini yaşayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Chicco,Hem Bebeğinizi Hem de Sizi Mutlu Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement