Batman'da akrep ısırmasıyla hastanelik olan adam 9 saat sonra kendine geldi - Son Dakika
Sağlık

Batman'da akrep ısırmasıyla hastanelik olan adam 9 saat sonra kendine geldi

Batman\'da akrep ısırmasıyla hastanelik olan adam 9 saat sonra kendine geldi

Batman'ın Sason ilçesinde yaşayan Teyfik Kahraman, evinin önünde gördüğü akrebi ölü sanarak eline almak istedi. Ancak akrep tarafından ısırılan Kahraman, hastaneye kaldırıldı ve 9 saat süren tedavinin ardından kendine geldi.

23.07.2023 16:08  Güncelleme: 18:07

Batman'da evinin önünde gördüğü akrebi ölü sanıp atmak için eline alan adam ölümden döndü. Akrebin ısırmasıyla hastanelik olan adam 9 saat sonra kendine geldi.

9 SAAT SONRA KENDİNE GELDİ

Sason'un Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden Teyfik Kahraman, kapının önünde gördüğü akrebi ölü sandığı için eline alarak atmaya çalışırken, ısırılarak hastanelik oldu. Hastanede tedavi altına alınan Kahraman, 9 saat sonra kendine geldi.

"KUYRUĞUNU DÖNDÜRÜP BAŞPARMAĞIMDAN ISIRDI"

Akrebi kapı önünde hareketsiz vaziyette gördüğünü belirten Kahraman, "Akrebi ölü sanarak ıslak mendille elime alarak dışarı atmak istedim. Elime alma hamlesi esnasında kuyruğunu döndürmesiyle başparmağımdan ısırması bir oldu. Hemen vakit geçirmeden hastaneye gittim. İlk müdahale olarak üç tüp kan aldılar. Tahlil neticesi çıkıncaya kadar hastanede kalmamı istediler. Ancak tahlillerin ardından, durumumun daha da kötüye gitmesinden dolayı beni müşahede altına alarak serum ve iğne takviyesi yaptılar. Başka doktorun da müdahalesiyle yaklaşık 9 saate yakın tedaviden sonra durumum iyiye doğru gidince sabah taburcu ettiler" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Batman'da akrep ısırmasıyla hastanelik olan adam 9 saat sonra kendine geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement