Ziyaretler Tiyatrodur - Son Dakika
Politika

Ziyaretler Tiyatrodur

Ziyaretler Tiyatrodur

CHP'li Grup Başkanvekilleri Kılıçdaroğlu ve Okay'ın Önceki Gün Yaptığı Gecekondu Ziyaretinin Kandırmaca Olduğunu İddia Eden Başkan Gökçek, "Ziyarete Gittikleri İnsanlar CHP'li Milletvekili Zekeriya Akıncı'nın Akrabasıdır. Önceden Pasta Börek Hazırlanan Yerde Gecekondu Edebiyatı Yapmak İnsanları Kandırmaktır" Dedi.

11.02.2010 01:42

CHP’li Grup Başkanvekilleri Kılıçdaroğlu ve Okay’ın önceki gün yaptığı gecekondu ziyaretinin kandırmaca olduğunu iddia eden Başkan Gökçek, “Ziyarete gittikleri insanlar CHP’li Milletvekili Zekeriya Akıncı’nın akrabasıdır. Önceden pasta börek hazırlanan yerde gecekondu edebiyatı yapmak insanları kandırmaktır” dedi.

CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Hakkı Süha Okay’ın bir gecekonduya yaptığı gezinin “tiyatro” olduğunu iddia eden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gittikleri ev CHP’li Milletvekili Zekeriya Akıncı’nın akrabasıdır. Önceden pasta börek hazırlanan yerde gecekondu edebiyatı yapmak insanları kandırmaktır” dedi.

CHP’lilerin bu zamana kadar gecekondularda yardım alan vatandaşları dilencilikle suçladığını söyleyen Gökçek şöyle devam etti:

“CHP’liler gecekonduya gitmeye cesaret edemezler. CHP sadece bunun edebiyatını yapar, kıyısından bile geçemez. Gecekondu diye gittikleri yer ziyarette bizzat kendisi de bulunan CHP Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı’nın akrabasıdır. Önceden pasta börek hazırlanan yerde gecekondu edebiyatı yapmak insanları kandırmaktır.

CHP taklit ediyor

Bu partinin milletvekilleri son seçim dahil olmak üzere yardım alan vatandaşları dilenci olarak suçlamıştır. Aynı siyasal partinin belediyeleri akıllarınca yardım şeklini değiştirip, vatandaşa yardım etmeye başladılar. CHP taklide mecburdur. Onlar belediyecilikten anlamaz. Halktan kopuklardır. Gerçek gecekondulardan korktukları için yandaşlarının evlerine gidip, adını da ‘çat kapı ziyaret’ koyarlar. Bu nasıl çat kapıdır. Gidilen ev akraba evidir. Geziye götürülen kameralar yandaş kameradır. Anadolu Ajansı’nın kamerası geldiği için sizi davet etmedik diye suçlanmıştır.

Halk alay ediyor

Sonuç olarak CHP’li Kılıçdaroğlu söylendiği gibi vatandaşın değil milletvekili arkadaşının akrabasının dertlerini dinlemiştir. Bu ziyaret bir tiyatrodur. Kılıçdaroğlu şov yapayım derken eline gözüne yüzüne bulaştırmıştır. Akraba evine yapılan bu ziyareti nasıl izah edecekler. CHP’lilere tavsiyem şov yapmasınlar. Halk onlarla alay ediyor.”

Belediye hizmetlerini eleştiren Kılıçdaroğlu’na yanıtı Çankaya Belediyesi üzerinden veren Gökçek, “Belediye hizmetlerinin yetersizliğinden bahsetmişler. Çankaya Belediyesi’nin bir yılda yaptığı ciddi yatırımı göstersinler. Sonra tenkit yöneltsinler. İğneyi kendilerine batırmadan, çuvaldızı başkalarına batırmasınlar. Yoksa son ziyaretlerinde vatandaşın önünde rezil oldukları gibi yine rezil olurlar” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ziyaretler Tiyatrodur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement