Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Politika

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karaman: "Bu seçimle sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz.

23.02.2014 15:24

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, "Bu seçimle sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Vereceğiniz her oyla Türkiye'nin yolunu da yönünü de belirleyeceksiniz" dedi.

Partisinin Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu'nda düzenlediği belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Karaman, yaşanabilir ve yeniden büyük Türkiye'yi kuracak Milli Görüş erlerini vatandaşlarla buluşturduklarını söyledi.

Türkiye'nin siyaseten ve ahlaken tıkandığını öne süren Karaman, şöyle konuştu:

"Ülkemiz kısır kavgaların, içi boş polemiklerin ve seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Türkiye'nin yeni bir sese ve söze ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi partimizdir. Her seçim önemlidir ancak bu seçim çok ama çok daha önemlidir çünkü bu seçim tarihi bir seçimdir. Asıl yarış şimdi başlıyor. Bu seçimle sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Vereceğiniz her oyla Türkiye'nin yolunu da yönünü de belirleyeceksiniz. Unutmayın, oy vermek aynı zamanda onay vermektir."

"Bu bozuk düzeni değiştireceğiz"

Saadet Partisinin Türkiye için tercih değil, mecburiyet olduğunu savunan Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzde tarihi fırsat var. 30 Mart seçimlerinde milletimizle el ele, gönül gönüle vereceğiz. Bu bozuk düzeni değiştireceğiz. Bizim ne hasedimiz var ne de kasetimiz. Kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz. Dört partimiz kapatıldı. Engellendik, yasaklandık, üzerimize tanklar sürüldü ama tek taş bile atmadık. Tek söz söylemedik. Korktuğumuz için değil, milletimizi sevdiğimiz için. Biz bedel ödedik ama vatanımıza, milletimize asla bedel ödetmedik."

Karaman, partilerinin hiçbir kavganın tarafı olmadığını vurgulayarak, "Hiçbir kumpasın içinde yoktur. Bundan sonra da olmayacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sadece hakkın ve halkının yanında olacaktır. Partimiz inandığı doğruları en gür sesle haykırmaya devam edecektir. Hiç kimse bizim haklı haykırmamıza engele olamaz "diye konuştu.

Konuşmaların ardından, il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement