Vekillerden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Politika

Vekillerden Teşekkür Ziyareti

Vekillerden Teşekkür Ziyareti

Yöneticileri Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a Referandum Sürecinde Gösterdiği Başarılı Çalışmaları Nedeniyle Teşekkür Ziyaretinde Bulundular.

18.10.2010 21:02  Güncelleme: 21:04

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Eyüp Ayar, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve il yöneticileri kartepe belediye başkanı şükrü karabalık'a referandum sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular.

Belediye başkanlarının iki şapkası olduğunu belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, referandum sürecinde Kartepe'de çok yoğun bir çalışma yapıldığını belirterek, "Belediye başkanlarımızın iki şapkası var. Bir hizmet şapkası bir siyaset şapkası var. Hizmet şapkasında hiçbir şekilde en küçük bir ayırım olmaz. Adalet ve eşitlik hizmetin en önemli gereği bu noktada da arkadaşlarımızın hassasiyetini yakınen biliyoruz. Belediye başkanlarının siyasi yönleri de vardır.

O noktada da Türkiye'nin geleceğini yakından etkileyecek olan referandum sürecinde belediye başkanlarının gayret göstermesi de 'Belediye başkanı siyaset yapar mı' diyerek bir anlayışın doğru olmadığını düşünüyoruz. Elbette belediye başkanları da siyasi kimliği ile siyaset yapar. Ama bu hiçbir şekilde hizmetine engel olmaz. Bu noktada Kartepe'de çok güzel çalışmalar yapıldı.

Çok yoğun katılımlı ve çok güçlü programlar düzenlendi. Bunlara katılmaktan ben de büyük memnuniyet duydum. Ben başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Yoğun programları nedeniyle teşekkür ziyaretlerini gecikmeli de olsa yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Eyüp Ayar da, "Gerçekten Kartepe, Kocaeli'nin en güzel ilçelerinden biridir.

Referandumda en çok evet oyları çıkan 3. ilçemiz olmuştur. Bu ilçemize hem ziyaret hem de hizmet etmekten mutluyuz. Kartepe'de yapılan güzel çalışmalara bizzat katıldığım referandum sürecindeki toplantılara katılımlar hep yüksek oldu. Referandum sürecinde görev alan herkese teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da vekillerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Biz bu referandum sürecinde çalışmaları sürdürürken hep milletvekillerimiz tarafından motive edildik, kendilerinden ilham aldık, moral bulduk. Hep bizimle birlikte oldular.

Dolayısıyla aldığımız bu güç ve destekle sivil toplum örgütlerinin de devreye girmesi ile Kartepe'de yek pare bir çalışma ortaya çıktı. Ve iyi bir sonuç alındı. Kartepe İlçesi'nde ilçe kültürü oluşturmasına bu programlar çok önemli katkılar sağladı. Herkes elini taşın altına koydu, maddi ve manevi sorumluluk üstlendi.

Herkes üstlendiği bu sorumlulukları yerine getirdi. İl, ilçe teşkilatları, büyükşehir ve vekillerimiz ile bakanımız dahil olmak üzere bu çalışmalara katılımları ile teveccüh gösteren halkımızın hakkını da kesinlikle teslim ediyoruz. En büyük teşekkürümüz ve minnetimiz halkımızadır. İlçemizde oluşan yeni Kartepelilik kültürü referandumda büyük bir güç olarak ortaya çıktı.

Bu güç büyük bir sinerjiye dönüştü. İnanıyorum ki bu sinerjinin devamı 2011 Haziran ayında yapılacak genel seçimlere de yansıyacaktır. Halkımız milletvekilleri seçiminde gereğini yapacak ve ülkemizdeki güven, istikrar ve zenginlik daha ivme kazanacak. Biz de bu sinerjiyi oluşturan ve bize daima ilham kaynağı olan milletvekillerine bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Vekillerden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement