Vali Ömer Faruk Coşkun, Çameli'de Esnafla Buluştu - Son Dakika
Politika

Vali Ömer Faruk Coşkun, Çameli'de Esnafla Buluştu

Vali Ömer Faruk Coşkun, Çameli\'de Esnafla Buluştu

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Çameli ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette esnafla bir araya geldi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte esnafın sorunlarını dinleyen Vali Coşkun, sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Çameli Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ederek projeler ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi aldı. Program, Çameli Taş Konaklar Kırsal Turizm Tesisini ve Hayri Dev Kültür Merkezi ziyaretleriyle sona erdi.

25.10.2023 10:38

Bir dizi program için Çameli ilçesine giden Vali Ömer Faruk Coşkun, program dahilinde esnafla bir araya geldi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan'la birlikte esnafı ziyaret eden Vali Coşkun, sonrasında Çameli Taş Konaklar Kırsal Turizm Tesisini, Hayri Dev Kültür Merkezi ve Çameli Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Bir dizi program çerçevesinde Çameli ilçesine giden Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, program çerçevesinde esnafla bir araya geldi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan'la birlikte esnafın sorunlarını dinleyen Vali Ömer Faruk Coşkun, meydana gelen sorunların da en kısa sürede çözülmesi için çalıştıklarına hız vereceklerini söyledi. Esnaf ziyareti sonrasında Çameli Meslek Yüksek Okulu'na ziyaret gerçekleştiren Vali Coşkun, Çameli Meslek Yüksekokulu'nu daha ileriye götürmek için planlanan projeler ve Meslek Yüksek Okulu'nun sosyal faaliyetleri hakkında istişare ettiler. Vali Coşkun'un Çameli programı Çameli Taş Konaklar Kırsal Turizm Tesisini, Hayri Dev Kültür Merkezi ziyaretleriyle son buldu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vali Ömer Faruk Coşkun, Çameli'de Esnafla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement