Ümit Özdağ bugün de formunda: Soylu'ya "konum atarım, ne zaman nerede istersen" diye meydan okudu - Son Dakika
Politika

Ümit Özdağ bugün de formunda: Soylu'ya "konum atarım, ne zaman nerede istersen" diye meydan okudu

Süleyman Soylu'nun bir televizyon programında "Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur" dediği Zafer Partisi Ümit Özdağ'ın öfkesi bugün de sürdü. Dün İçişleri Bakanlığı'na önüne gitmeye çalışırken engellenen Özdağ bugün de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Soylu'ya seslenerek meydan okumaya devam etti.

07.05.2022 15:51  Güncelleme: 15:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkındaki sözlerinin yankıları sürüyor. Soylu, Özdağ için "Hayvandan aşağı biridir" demiş, Özdağ da bu ifadelere İçişleri Bakanlığı'nın önüne giderek tepki göstermişti. Özdağ, Soylu'ya "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek" ifadeleriyle seslenmişti.

Ümit Özdağ'ın öfkesi dinmiyor, Bakan Soylu'ya meydan okudu: İstersen konum atarım

SOYLU: HEPİMİZ MOĞOLİSTAN'DAN GELDİK

Ümit Özdağ, Bakan Soylu'ya bu sefer de "Biz de Moğolistan'dan geldik" sözleri üzerinden eleştiride bulundu. Soylu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Kim nereden geldi? Ta Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış. Kim neyin istilasını yapacak ya biz PKK'ya istila yaptırmadık. PYD yapmaya çalıştı yapamadı. Kılıçdaroğlu'nun arkadaşları yapmaya çalıştı yapamadı. Belediye Başkanlarının terörist olarak işe aldıkları yapmaya çalıştı, yapamadı. Kime istila ettireceğiz bu memleketi" dedi.

ÖZDAĞ: NE ZAMAN İSTERSEN KONUM ATARIM

Soylu'ya yönelik öfkesi bir türlü dinmeyen Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Evet, Süleyman haklı. Biz Türkler Orta Asya'dan geldik. Ama sığınmacı olarak değil, fatih olarak. Ama Süleyman konusunda emin değilim. Çepni boyundan olsaydı dün bakanlıkta saklanmazdı. Herhalde burada bulduklarımızdan. Aksini ispatlamak istersen konum atarım. Ne zaman nerede istersen."

Ümit Özdağ'ın Bakan Soylu'ya öfkesi dinmiyor! Yine meydan okudu: Konum atarım, ne zaman nerede istersen
Ümit Özdağ bugün de formunda: Soylu\'ya "konum atarım, ne zaman nerede istersen" diye meydan okudu

Son Dakika Politika Ümit Özdağ bugün de formunda: Soylu'ya 'konum atarım, ne zaman nerede istersen' diye meydan okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: ümit özdağ kendisi için TV de o sözleri söyleyen İçişleri bakanını direkt mahkemeye vermeli, bakalım hakimlerimiz ne yapacak ? 0 0 Yanıtla
  • suna genç: tam sokak çocukları gibi davranmaya başlayan bu adam siyasetçi ve prof. yazık bu ülkeye 0 0 Yanıtla

Advertisement