TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Baştopçu Açıklaması - Son Dakika
Politika

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Baştopçu Açıklaması

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Baştopçu Açıklaması

"Para, maliye ve sosyal politikalarımız ile dış ilişkilerimiz gayet iyi gidiyor çünkü satranç gibi bir taşı oynarken öteki taşın nereye geleceğini düşünerek yapan bir iktidarımız var" (Çözüm süreci) Çözüm süreci sonuna kadar devam edecek çünkü temel ilkemiz, başladığımız işleri planladığımız şekilde muhakkak ve muhakkak bitirmektir"

16.09.2013 16:56

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Türkiye'nin maliye ve sosyal politikaları ile dış ilişkilerinin gayet iyi gittiğini belirterek, "Satranç gibi bir taşı oynarken öteki taşın nereye geleceğini düşünerek yapan bir iktidarımız var" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Civelek'i ziyaret eden Baştopçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık, eğitim ve sosyal alanda her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

Gelecek yıllarda her şeyin en iyisini yapmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Baştopçu, "Bizim işimiz yapmak, hizmet etmek. Polemikle, dedikoduyla, hayal kurmakla işimiz yok. Söz verdiklerimizi bir bir hayata geçiriyoruz" dedi.

"Çözüm süreci sonuna kadar devam edecek"

Baştopçu, demokratikleşme paketinin bu hafta açıklanacağını tahmin ettiklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Şimdiye kadar yaptığımız bütün çalışmalar ülkenin normalleşmesi, normalleşirken de ileri demokratikleşmesi, bütün çabamız bu. Kimseyle bir alıp veremediğimiz yok. Çözüm süreci sonuna kadar devam edecek çünkü temel ilkemiz, başladığımız işleri planladığımız şekilde muhakkak ve muhakkak bitirmektir. 11 yıldır yaptıklarımız ortada.

Muhalefet de alternatif çözümler üretiyorsa lütfen açıklasın. Sadece çirkin dil kullanarak iktidarı hedef tutmak hiçbir şey kazandırmaz. Alternatifler söylerseniz, bu tutarlı bir şeydir. Biz eleştirilere her zaman açığız."

"Maliye ve dış politikamız çok iyi gidiyor"

Maliye ve sosyal politikalar ile dış ilişkilerin gayet iyi gittiğini vurgulayan Baştopçu, "Düşünerek, satranç gibi bir taşı oynarken öteki taşın nereye geleceğini düşünerek yapan bir iktidarımız var. Elimizden gelen bütün gayreti gece gündüz çalışarak halka hizmet etmekle gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

"Bizim bütün gayemiz, 'Acaba halkımızın refah seviyesini biraz daha yukarı taşıyabiliriz?" diyen Baştopçu, kavgayla hiçbir işlerinin olmadığını sözlerine ekledi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Baştopçu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement