TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Bosna Hersek'te Müslümanlarla Buluştu - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Bosna Hersek'te Müslümanlarla Buluştu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Cuma namazını kıldıktan sonra Bosnalı Müslümanlarla bir araya geldi. Kurtulmuş, Gazi Hüsrev Bey Camisi'nde namazını kıldıktan sonra Saraybosna'daki Müslümanlarla sohbet etti ve cami ile külliyedeki diğer tarihi mekanları ziyaret etti.

03.11.2023 17:34  Güncelleme: 17:35

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, temaslarda bulunak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Cuma namazını Gazi Hüsrev Bey Camisi'nde kıldı. Kurtulmuş, namaz sonrası Bosnalı Müslümanlarla bir araya geldi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bosna Hersek Temsilci Meclisi'ni ziyaretinin ardından Cuma namazı için Gazi Hüsrev Bey Camii'ne geçti. Cuma namazını burada kılan Kurtulmuş'a, Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Kemal Ademovic, Bosna-Hersek İslam Birliği Reis-ul Uleması Vekili Enes Ljevakoviç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen eşlik etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, namaz sonrasında Saraybosna'daki Müslümanlarla bir araya gelerek sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Caminin de içinde bulunduğu külliyedeki Gazi Hüsrev Bey Türbesi'ni ve Kurşunlu Medresesi'ni de ziyaret eden Kurtulmuş, daha sonra Başçarşı'daki esnafla selamlaştı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Bosna Hersek\'te Müslümanlarla Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Bosna Hersek'te Müslümanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement