Tanrıkulu: "Ülke Elimizden Kayıyor" - Son Dakika
Politika

Tanrıkulu: "Ülke Elimizden Kayıyor"

Tanrıkulu: "Ülke Elimizden Kayıyor"

MHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Artık ülke elden gidiyor.

23.03.2014 17:33

MHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Artık ülke elden gidiyor. Biz daha fazla ne kaseti bekliyoruz" dedi.

MHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret öncesi vefat eden MHP Belevi Belde Başkanı Raşit Topaklı'nın halası Raziye Topaklı'nın cenazesine katılan Tanrıkulu, taziyesinin ardından Belevi halk pazarını gezdi. Belevi halkından Selçuk ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayına destek isteyen Tanrıkulu, belde halkı tarafından oldukça sıcak karşılandı. Tanrıkulu'na MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve MHP İlçe Teşkilatından birçok yönetim kurulu üyesi ve partililer eşlik etti.

Partisinin Selçuk teşkilatını ziyaret eden MHP 2. Bölge İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, burada partili kadınlarla oturup sohbet etti. Tanrıkulu, gazetecilerin kaset konusundaki sorularını yorumladı. Bütün ses kayıtları ve görüntülerin meydana çıktığını öne süren Tanrıkulu, "Şimdi ne olabilir? Geriye ne kaldı?' diye sordu.

Tanrıkulu; her konuşmanın kayıt altına alındığı bir dönemde olunduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Her davranış görüntülenmiş. Ben bu saatten sonra olacak olanları çok fazla umursamıyorum. Zaten internetteki kısıtlamalar da bu tür yaygınlaşmayı önlemek içindir. Hiç bir fayda getirmedi. Artık ülke elden gidiyor. Biz daha fazla ne kaseti bekliyoruz."

Tanrıkulu ve beraberindeki MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ile partililer Selçuk esnafını ziyaret etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tanrıkulu: 'Ülke Elimizden Kayıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement