Süleyman Soylu'dan, Muharrem İnce'ye Cevap - Son Dakika
Politika

Süleyman Soylu'dan, Muharrem İnce'ye Cevap

Süleyman Soylu\'dan, Muharrem İnce\'ye Cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye ağır sözlerle cevap verdi.

05.06.2013 09:40  Güncelleme: 10:12

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kendisi hakkında 'giydiği donu bile DP'ye ödetmiş' diyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye ağır sözlerle cevap vererek, "Bir tekini ispat etsinler siyaseti bırakırım" dedi. Soylu, İnce'nin 4.5 yıl bir kadını taciz ettiğini ileri sürdü.

Soylu, TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası'nda Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in sorularını cevaplandırdı.

Soylu, kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili " Türkiye'yi darbe ortamına sürüklemek isteyenlerin ömrü bu genç adama kara çalmakla geçti. Bütün mahkemeleri açtık hepsini kazandık. Bu iddialardan bir tekini ispat etsinler, siyaseti bırakırım. İspat etsiler siyaset yapan namerttir. Bunlar üç kuruşluk işler. CHP'nin köpek davası, cımbız davası. İşte alçak adamlar bunlar. Bugün bunu söyleyen adam 4.5 yıl bir kadını taciz etti ve hala bu partide duruyor. O'nu o partide tutanlar da bundan sorumludur" dedi.

Soylu, "DP'ye, dava arkadaşlarınızı yarı yolda mı bıraktınız, AK Parti'ye geçerek onlara ihanet mi ettiniz?" sorusuna ise "Doğru ihanet ettim. Menderes'in çizgisini devam ettirdim ve referandumda evet dediğim için beni partiden sorgusuz sualsiz ihraç ettiler" cevabını verdi.

Soylu, "Allah benim karşı karşıya kaldığım iftiraları düşmanıma göstermesin. Bunlar tipik darbecilik oyunudur" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Süleyman Soylu'dan, Muharrem İnce'ye Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement