Selçuk'ta Ak Partililer İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Politika

Selçuk'ta Ak Partililer İftar Yemeğinde Buluştu

Selçuk\'ta Ak Partililer İftar Yemeğinde Buluştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İzmir İl Yönetiminin de katıldığı iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı.

16.07.2013 10:44

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İzmir İl Yönetiminin de katıldığı iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. İl Başkanı Akay, iftardan sonra partilileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Her yıl ramazan ayında iftarı geleneksel hale getiren ve ilçedeki tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği veren AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Selçuklu işadamı Osman Başterzi'nin konukları, bu kez AK Parti İzmir İl Yönetimi ve Selçuk İlçe yönetimi oldu.

İstasyon Meydanı yakınlarındaki iftar noktasında düzenlenen yemeğe Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı ile katılırken, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, AK Parti İzmir İl yönetimi, Selçuk İlçe Teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve İlçe Yönetimi ile karşılanan İl Başkanı Akay, iftara gelen tüm vatandaşlarla tek tek görüştü. İftar yemeğinin ardından partilileri ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yaklaşan yerel seçimler konusunda ilçe teşkilatından bilgi aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selçuk'ta Ak Partililer İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement