Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü - Son Dakika
Politika

Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü. DEM Parti'den yapılan açıklamada, ''Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır'a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır'' ifadelerine yer verildi.

23.01.2024 21:19  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlığı nedeniyle tutuklu bulunduğu Edirne'den Diyarbakır'a götürüldü.

DEMİRTAŞ DİYARBAKIR'A GÖTÜRÜLDÜ

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nde 4 Kasım 2016'dan tutuklu bulunan ve yakın zamanda babası Tahir Demirtaş'ı kaybeden eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesinin rahatsızlandığı öğrenildi. Selahattin Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlığı nedeniyle Edirne'den Diyarbakır'a götürüldü.

Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

DEM PARTİ: DUALARIMIZ SADİYE ANNEMİZLE

DEM Parti'den yapılan açıklamada, "Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır'a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır" ifadelerine yer verildi.

Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

BABASININ RAHATSIZLIĞINDA DA DİYARBAKIR'A GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

Babası Tahir Demirtaş'ın 11 Kasım 2022'de kalp krizi geçirip, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılmasının ardından Demirtaş, cezaevinden alınarak Diyarbakır'a götürülmüştü. Demirtaş, yoğun bakım odasında babası ile görüştürüldükten sonra tekrar Edirne'ye götürülmüştü.

Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

BABASININ CENAZESİNE KATILMAMIŞTI

Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş, 31 Aralık 2023 günü yaşamını yitirmişti. Aynı gün düzenlenen cenaze törenine Demirtaş, katılmayacağını, yasını cezaevindeki hücresinde yaşamak istediğini ve bu konuda herhangi bir talepte bulunmayacağını avukatlarına iletmişti.

Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır\'a götürüldü

Son Dakika Politika Selahattin Demirtaş annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ahmet eren Kacmaz: Terörist 326 451 Yanıtla
    Hesap Onbeş: Aynayamı bakıyorsun 80 90
  • Erol MARASLI: Cezaevinde her anne babası rahatsızlanana bu ayrıcalık yapılıyormu ? 286 310 Yanıtla
    Hasan Yılmaz: Yapiliyo istersen dene 27 23
  • Kemal SON: Demirtaşın fikrine, zikrine, söylemlerine karşıyım. Ama bu insani bir durum. Allah annesine acil şifalar versin. kendisinede geçmiş olsun diyorum. 327 144 Yanıtla
    Erol MARASLI: Son 2 ay içinde 21 şehit verdik.onlarında ana babaları vardı i.o yüzden kimse bana insanı durum vb gazelleri okumasın 147 101
  • Şehmuz Genç: Geçmiş olsun Allah safi ismiyle şifasını versin inşallah zor anne baba birden ceza evinde olmak sabır inşallah 208 107 Yanıtla
    suna genç: Katillere Allah şifa versin demek vay be. 6 10
  • osman şahin: Sayın Demirtaş bu ülkenin c.başkanlığı adayı olmuş ve 6 milyon oy alan bir siyasetçi Allah anesine aci şifalar versin 125 110 Yanıtla
  • Volkan Ataş: Sayın Demirtaş annesine allah acil şifa versin ?? 109 87 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement