Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakan yardımcılarıyla milli teknoloji hamlesi için yola çıktı - Son Dakika
Politika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakan yardımcılarıyla milli teknoloji hamlesi için yola çıktı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakan yardımcılarıyla milli teknoloji hamlesi için yola çıktı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni atanan yardımcılarıyla birlikte kırmızı renkli Teknofest montları giyerek poz verdi. Kacır, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın altında 'Milli teknoloji hamlesi takımımızla yola koyulduk' ifadelerini kullandı ve bakan yardımcılarıyla birlikte tam bağımsız Türkiye için çalışacaklarını belirtti.

23.06.2023 16:34

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakan yardımcılarıyla çektirdiği fotoğrafını, "Milli teknoloji hamlesi takımımızla yola koyulduk" notuyla paylaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni atanan yardımcıları Oruç Baba İnan, Çetin Ali Dönmez, Zekeriya Çoştu ve Ahmet Yozgatlıgil ile kırmızı renkli Teknofest montlarını giyerek poz verdi. Kacır, fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak, "Milli teknoloji hamlesi takımımızla yola koyulduk. Bakan Yardımcılarımızla birlikte tam bağımsız Türkiye için çalışacağız" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakan yardımcılarıyla milli teknoloji hamlesi için yola çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement