Şamil Tayyar: Haberal Kararı Kurtarma Operasyonudur - Son Dakika
Politika

Şamil Tayyar: Haberal Kararı Kurtarma Operasyonudur

Şamil Tayyar: Haberal Kararı Kurtarma Operasyonudur

Ergenekon'da Mehmet Haberal'ın tahliye kararına Şamil Tayyar "Haberal kararı tam bir kurtarma operasyonudur. Gizli tanık değilse mutlaka başka bir nedeni olmalı" yorumunu yaptı.

05.08.2013 16:31  Güncelleme: 19:29

5 yıldır devam eden "Ergenekon" davasında kararlar açıklandı. Bazı sanıklar ceza almalarına rağmen, cezaevinde bulundukları süre dikkate alınarak tahliye edildi. 17 sanık tahliye edilirken, 11 sanık hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. Tahliye edilen isimler arasında CHP Milletvekili Mehmet Haberal, Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, emekli Korgeneral İsmail Pekin, emekli Albay Sedat Özüer, Osman Yıldırım, Mehmet Perinçek ve Ziya Gökçek de yer aldı. Mahkemenin verdiği cezalarla ilgili son kararı Yargıtay söyleyecek.

ŞAMİL TAYYAR'DAN HABERAL İDDİASI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Twitter'dan Ergenekon davasının kararlarını eleştirdi. Davanın en büyük sürprizinin Mehmet Haberal'ın tahliyesi olduğunu söyleyen Şamil Tayyar "çok açık söylüyorum; Haberal kararı tam bir kurtarma operasyonudur! Gizli tanık değilse mutlaka başka bir nedeni olmalı" dedi.

"KK'YI SİLİVRİ'YE BEKLİYORUZ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Tayyar, "Mahkeme Ergenekon'un varlığını kabul etti! Nerde bulursam üye olacağım diyen KK'yı Silivri'de üyelik kaydına bekliyoruz!" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Şamil Tayyar: Haberal Kararı Kurtarma Operasyonudur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement