Ölürüm Bırakmam - Son Dakika
Politika

Ölürüm Bırakmam

Ölürüm Bırakmam

Başbakan, Yakın Çalışma Arkadaşları Başta Olmak Üzere, Meclis'te Sigara İçen Tüm Milletvekillerinden de Sigarayla İlişkilerine Son Vermelerini İstiyor.

29.08.2009 03:07

Başbakan, yakın çalışma arkadaşları başta olmak üzere, Meclis’te sigara içen tüm milletvekillerinden de sigarayla ilişkilerine son vermelerini istiyor.

Bilindiği kadarıyla 26 kişilik Bakanlar Kurulu’nda kimse sigara içmiyor. İktidarın ilk yıllarında sigara içen İçişleri Bakanı Beşir Atalay da, o dönem Genel Başkan Yardımcısı olan Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı da dayanamamış ‘mahalle baskısına’. Milletvekilleri ve Meclis çalışanlarına göre Başbakan’ın nazını geçiremediği tek isim Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu.

Ölürüm, vazgeçmem

Günde yaklaşık iki paket sigara içen Durdu’nun, Başbakan’a, “Senin için ölürüm ama sigarayı bırakmam” dediği de kulağımıza gelen dedikodular arasında. Ancak Başbakan’ın çabaları sürüyor. Çünkü Başbakan sigara ile gönüllü mücadelesinden hiç vazgeçeceğe benzemiyor. Bir de ani ziyaretleri var tabii Tayyip Erdoğan’ın. O nedenle Başbakan birgün sizin de cebinize uzanırsa hiç şaşırmayın. Başbakan’ın mücadelesine bakılırsa bu ihtimal hiç de düşük değil.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ölürüm Bırakmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement